Çiftçiler AK Partili adayların yolunu kesti

Şanlıurfa’da, AK Parti’nin genel seçimlerde listede gösterdiği 12 milletvekili adayı seçim bölgesine geldi.

Çiftçiler AK Partili adayların yolunu kesti
Çiftçiler AK Partili adayların yolunu kesti
GİRİŞ 18.04.2015 14:51 GÜNCELLEME 18.04.2015 15:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

AK Parti’nin Şanlıurfa’dan gösterdiği 12 milletvekili adayı öğle saatlerinde uçakla GAP Havalimanı’na geldi. Milletvekili adayları havaalanında kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Büyük coşkunun yaşandığı havalimanında AK Partili seçmenler, adayları bağrına bastı. 

AK Parti adayları Nurettin Nebati, Kasım Gülpınar, Seyit Eyyüpoğlu, Mazhar Bağlı, Halil Özcan, Hamide Sürücü, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, Yusuf Eğilmez, Yıldız Süslü ve Abdullah Yeşil aday tanıtımı için uzun araç konvoyuyla kent merkezine hareket etti. 

DEDAŞ'I PROTESTO ETTİLER

Güzergah üzerinde AK Parti milletvekili adaylarının bulunduğu konvoyun yolu küçük bir grup tarafından kesildi. Yolu kapatan çiftçilerin, ilk başta kendilerini karşılamaya gelen vatandaşların olduğunu sanan partililer, daha sonra grubun Bozova ilçesine bağlı Tepehöyük Mahallesi’ndeki elektrik borcu nedeniyle mağdur çiftçiler olduğu anlaşıldı.

SÖZ ALIP YOLU AÇTILAR

Çiftçilerin elektrik borcu nedeniyle protesto için yolu kapattıkları anlaşılınca aracından inen AK Parti birinci sıra adayı Nurettin Nebati, sorunu dinledi ve sıkıntının giderilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Nebati’nin ikna etmesinin ardından çiftçiler yolu ulaşıma açtı ve AK Parti milletvekili adaylarının bulunduğu konvoy tanıtım toplantısının yapılacağı salona hareket etti.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 14
  • adana toros 8 yıl önce Şikayet Et
    beleşe alışmışlar yüzsüzlüğün daniskası haakkımızı helal etmiyoruz kaçak elektrik kullanana
    Cevapla
  • nero 8 yıl önce Şikayet Et
    ödemenize gerek yok millet olarak biz ödenmeyen güneydoğunun elektrik borcunu kaçak kayıp bedeli olarak ödüyoruz ikinci kez siz ödemeyin size yazık olmasın hükümet zaten affeder sizi
    Cevapla
  • halirbam 8 yıl önce Şikayet Et
    Dogma buyume 40 SENELIK avrupadliyim bie kere bizim borclar affedilmedi. .... Masallah turkiyede zirt pirt 10 senede darbe olur. ?.. 10-15 senede ceza affi cikar....arasira kredi affi. ?..borc affi...birde hukumet begenmezler :-):-):-)
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Çiftçiler dinlenmiş ve ortada bir sorun olduğu anlaşılmış. Hükümet de burada bu sorunu çözmek için söz vermiş. O zaman burada çiftçiler haklı ve haklı olarak yol kestiler protestolarını doğru bir şekilde dile getirmişlerdir.
    Cevapla
  • doğruyu bulan 8 yıl önce Şikayet Et
    halihazırda 260000 ha lık bir pamuk üretimi yapılan bir bölgede 320000 ha olarak gösterilen ve bir yılda haksız yere 60000 ha fazla destek alan sayın sanlıurfa çiftçileri ve buna destek olan devlet memurları ..... yatacak yerniz yok. devletin kuruşunun dahi bedelini ahirette ödeyemezsniz. elektirik olayına hiç girmiyorum....
    Cevapla
  • emrah 8 yıl önce Şikayet Et
    ahmet ne kadar zekisin.durumu güzel özetlemişsin.ilkokul mezunu olmaya hak kazandın
    Cevapla
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    urfa ya paraleller yüksek fatura göndermişler ondan dolayı ödemiyorlarmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...