Kimsesiz çocuklar yararına şenlik düzenlendi

Samsun Yaşardoğu Yetiştirme Yurdu ve Çocukları Koruma Derneği, kimsesiz çocuklar için 'Bahara Hoşgeldin' yemeği düzenledi

Kimsesiz çocuklar yararına şenlik düzenlendi
Kimsesiz çocuklar yararına şenlik düzenlendi
GİRİŞ 18.04.2015 17:24 GÜNCELLEME 18.04.2015 17:24

Samsun Yaşardoğu Yetiştirme Yurdu ve Çocukları Koruma Derneği, kimsesiz çocuklar için 'Bahara Hoşgeldin' yemeği düzenledi.

Yelken Kulüp'te gerçekleştirilen ve geliri kimsesiz çocukların öğrenimine aktarılacak etkinlik öncesi Yaşardoğu Yetiştirme Yurdu ve Çocukları Koruma Derneği adına açıklama yapan yönetim Kurulu üyesi Reyhan Bayzat, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Derneğin 1969 yılında Nadiye Taşçı başkanlığında kurulduğunu ve faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Bayzat, "Yaşardoğu Yetiştirme Yurdu'nda barınan çocuklarımızın özel ilgiye, sevgiye ve şevkate ihtiyaçları var. Bu ilgi ve sevgiyi onlara hep beraber verelim. Lütfen onları yalnız bırakmayalım" diye konuştu.

Etkilikte, çeşitli 35 ürün ile 3'ü birer gramlık 3'ü çeyrek altın olmak üzere 6 altının, çekilişe katılan üyelere satılacağını anlatan Bayzat, elde edilen gelirin ise Yaşardoğu Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklara aktarılacağını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?