Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, valiliği ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti, gençlere satranç takımı hediye ederek, fotoğraf çektirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de
GİRİŞ 18.04.2015 17:49 GÜNCELLEME 18.04.2015 17:49

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Valiliğini ziyaret etti.

Perşembe Pazarı'ndaki kermesi gezdikten sonra otobüsle valiliğe giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları el sallayarak selamladı, araçtan inerek satranç takımı hediye etti ve birlikte fotoğraf çektirdi.

Valilik girişinde Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve ilgililer tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, polis mangasını selamladı ve şeref defterini imzaladı.

Basına kapalı ziyarette Vali Güzeloğlu ile bir süre görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Kocaeli Bilim Merkezi ve toplu açılış törenine katılmak üzere İzmit Seka Park'taki tören alanına gitti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!