Genel seçimlere doğru

AK Parti Gaziantep 3. dönem Milletvekili adayı Mehmet Erdoğan, Araban ilçesinde partililerle biraya gelerek seçim çalışmalarına katıldı

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 18.04.2015 18:54 GÜNCELLEME 18.04.2015 18:54

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, belediye meclis üyeleri AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, ve diğer partililerle görüşen Erdoğan, 3. dönem milletvekilliğine seçilmesi durumunda önümüzdeki yıl sonlarına doğru Çat Boğazı ile Harmancık Barajlarının temelinin atılması için yoğun çalışma yapacağını söyledi.

TOKİ’nin ilçe merkezinde toplu konut üretmesi için çalışma yürüttüğünü ifade eden Erdogan, ’’Vekil olduğum günden bu yana aradan geçen 8 yıldan beri yarım asırdan beri geçmiş hükümetler tarafından her seçim zamanı yapıldı yapılacak diye gündeme getirip yıllarca Arabanlıları Ardıl Barajı vaatleriyle avutup sonrada burası su tutmaz, rantabl değil buraya baraj yapılmaz diye gündemden çıkarttıkları Ardıl Barajı’nın temelini Bakan Veysel Eroğlu’nun katılımıyla büyük bir törenle attık'' dedi.

Bakan Eroğlu'nun temel atma töreninde 50 yılı aşkın bir süre bekletilen Ardıl Barajı’nın bu güne kadar yapılmamış olması nedeniyle geçmiş hükümetler adına tüm Arabanlı ve bölge halkından özür dilediğini hatırlatan Erdoğan, ''Ardıl Barajı’nın inşaatı tamamlanmak üzere, şimdi de Allah’ın izniyle 2016 yılının sonlarına doğru Çat Boğazı ile Harmancık Barajlarının temelini atacağız. Bu dönem Araban’a vereceğim hizmetlerle Araban’ı cazibe merkezi haline getireceğim inşallah'' diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?