"Gençlik ve Toplumsal Değişim" çalıştayı

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu Akademik Düşünce ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği "Gençlik ve Toplumsal Değişim" çalıştayında gençliğin sorunları konuşuldu.

"Gençlik ve Toplumsal Değişim" çalıştayı
"Gençlik ve Toplumsal Değişim" çalıştayı
GİRİŞ 19.04.2015 12:21 GÜNCELLEME 19.04.2015 12:21

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mevlana Kültür Merkezi'ndeki çalıştayda, gençlik faaliyetlerinde sivil toplum kuruluşlarıyla daha etkili şekilde işbirliği yapmayı arzu ettiklerini söyledi.

Konya'nın nüfus olarak çok genç bir şehir olduğunu ve gençlere yönelik çalışmalara ağırlık vermenin önemli olduğunu bildiren Akyürek, "Kuruluşlar olarak daha çok çalışmaya, özellikle gençlik konusuna daha çok eğilmeye, daha çok fedakarlık yapmaya, gayret göstermeye geleceğimiz açısından ihtiyacımız var. Gençlerimizi vatan, millet, fedakarlık, feragat, feraset kavramlarıyla tanıştırmak ve bu konularda daha yoğun çalışmak gerekiyor. Gençlik çalıştayımızın bunlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Üniversitelerden ve sivil toplum kuruluşlarından 96 müzakerecinin katılımıyla iki gün süren çalıştayda 18 bilim insanı 5 oturumda söz aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı