Genel seçimlere doğru

MHP Bayburt Milletvekili adayları tanıtıldı

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 19.04.2015 12:22 GÜNCELLEME 19.04.2015 12:22

MHP Bayburt Milletvekili adayları, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

MHP Bayburt Milletvekili adayları Dr. Karabey Kadri Karaoğlu ve Tamer Kayaalp'in tanıtımı için il başkanlığınca kentteki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya adayların yanı sıra MHP İl Başkanı Süleyman Burç, Aydıntepe İlçe Belediye Başkanı Haşim Şentür ile partililer katıldı.

Karaoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, kapılarının Allah'ına, peygamberine, dinine, vatanına, bayrağına, milletine, tarihine ve istiklaline bağlı insanların kapısı olduğunu belirterek, "Bizim yolumuz Orta Asya'da Oğuz Kaan'ın, Uhut'ta Hz. Hamza'nın, Malazgirt'te Alparslan'ın, İstanbul'da Fatih'in, Filistin'de Abdul Hamit Han'ın, Çanakkale'de Mustafa Kemal'in, Ankara'da Başbuğ Alparslan Türkeş'in yoludur" dedi.

Milletvekili seçilmesi durumunda Bayburtluları, Bayburt'un vakar ve haysiyetine yakışır bir şekilde temsil edeceğinin sözünü veren Karaoğlu, "Milletimin, ülkemin, Bayburt'umun ve sizlerin ikbalini şahsi ikbalimin önünde tutacağıma söz veriyorum. Sizlerin önünde değil sizlerle birlikte ve aranızda yürüyeceğime söz veriyorum. Bayburt'un sorunlarını her kürsüde, her platformda yüksünmeden, çekinmeden en yüksek sesle dillendireceğime söz veriyorum. Bugüne kadar yaptığım gibi hemşehrilerim arasında hiçbir ayrım yapmaksızın herkese hizmet edeceğime söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Tamer Kayaalp ise Bayburt'a sunabileceği en büyük projenin Bayburt'taki AK Parti iktidarını bitirmek olacağını ifade ederek "Çünkü AKP'nin Bayburt'taki iktidar olma metotları ve iktidarı sürdürme metotları maalesef tüm Türkiye'deki bu muktedir iktidarın getirdiği sıkıntıların çok ötesine geçmiş durumda. Bugün gelinen noktada Bayburt'un hali ortadadır. Bayburt'ta ticaret hayatı bitmiştir, Bayburt'ta esnaf kan ağlıyor, Bayburt'ta işsizlik had safhada. Bayburtlu'nun öz güvenini kaybettirmişler. Bu Bayburtlu'ya yapılan en büyük hakarettir. Onun için Allah'ın izniyle bu seçimlerde AKP iktidarını sırtımızdan atacağız" diye konuştu.

Bayburt'un bir Güney Doğu şehri kadar dahi olamadığını savunan Kayaalp, "Bakın Ankara'dan geliyorum. Uçakla gelebilmem için ya Trabzon'a inmemiz gerekiyor ya da Erzurum'a inebilmemiz gerekiyor, oradan yeniden araçla geliyoruz. Şırnak'ta Şerafettin Elçi Havalimanı'nını açtı değil mi bu hükumet. Bu hükumet acz içinde değil arkadaşlar, ciddi yatırımlar yapıldı bu ülkede. Peki Bayburt'a neden gelmiyor ?" diye sordu.

Toplantı, adayların partilileri selamlaması ile sona erdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!