Yıldırım'da tiyatro sevgisi büyüyor

Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu, İnegöl’den gelen minik misafirlerini ağırladı.

Yıldırım'da tiyatro sevgisi büyüyor
Yıldırım'da tiyatro sevgisi büyüyor
GİRİŞ 19.04.2015 13:52 GÜNCELLEME 19.04.2015 13:52

İnegöl'den gelen Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerini ve ailelerini misafir eden Adile Naşit Tiyatrosu, sahnelediği "Yol Geçen Hanı" ve "Karınca Kararınca" adlı oyunlarla miniklere unutulmaz anlar yaşattı.

Yıldırım'da gerçekleştirilen kültür sanat faaliyetlerinin çocuklar için önemli olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sanat yoluyla tam donanımlı bireyler olarak yetişmesini hedefliyoruz" dedi.

İdeal şehir Yıldırım hedefi doğrultusunda hizmetlerine hız kesmeden devam ettiklerini belirten Edebali, "Kentsel dönüşüm sayesinde şehrimizi fiziki olarak dönüştürmenin yanı sıra sosyal açıdan da çehresini değiştiriyoruz. Yıldırımlıların yaşam kalitesini yükseltmek için kültür sanat faaliyetlerimize devam ediyoruz" diye konuştu.

Edebali, Yıldırım'ın geleceği olan çocukların sanat sayesinde kendilerini geliştirmesi gerektiğini de dile getirerek, "İlçemiz her kesimden insanıyla Türkiye
'nin ufak bir modeli konumunda bulunuyor. Yıldırım'da var olan bu kültür çeşitliliğini sanatla harmanlayıp zenginliğe dönüştürüyoruz" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi