Üniversitelilerin bulunduğu otomobilin tıra çarpması

Kazada hayatını kaybeden KTÜ öğrencisi Burak Çalışkan'ın cenazesi, memleketi Giresun'da defnedildi

Üniversitelilerin bulunduğu otomobilin tıra çarpması
Üniversitelilerin bulunduğu otomobilin tıra çarpması
GİRİŞ 19.04.2015 14:40 GÜNCELLEME 19.04.2015 14:40

Samsun'un Terme ilçesinde üniversiteli arkadaşlarıyla geçirdiği trafik kazasında ölen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencisi Burak Çalışkan'ın (22) cenazesi, memleketi Giresun'un Eynesil ilçesinde toprağa verildi.

Yaralı olarak kaldırıldığı Terme Devlet Hastanesinde yaşamını yitiren Çalışkan’ın cenazesi, hastane morgundan alınarak Eynesil ilçesinin Ören beldesindeki Tamyanı Mahallesi'ne getirildi.

Çalışkan'ın cenazesi, kılınan namazın ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Ayakta durmakta zorluk çeken Çalışkan’ın annesi Firdevs Çalışkan, "Bizleri bırakıp nereye gidiyorsun" diyerek, gözyaşı döktü.

Cenaze törenine, Çalışkan'ın yakınları ve okul arkadaşlarının yanı sıra Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu da katıldı.

Dün Samsun'dan Ordu istikametine giden Berkan Tufan (22) yönetimindeki 61 VR 225 plakalı otomobil, Evci mevkisinde, yol kenarında park halindeki 53 RK 2172 plakalı tıra çarpmış, kazada, Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri sürücü Tufan ile arkadaşları Burak Çalışkan, Alper Ballı (21) ve Eren Aksoy (21) yaralanmıştı.

Terme Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Çalışkan ve Ballı ile OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Aksoy, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...