Genel seçime doğru

Tekirdağ'da, Saadet ve Büyük Birlik partileri, düzenledikleri toplantıda 7 Haziran Genel Seçimine katılacak Tekirdağ milletvekili adaylarını tanıttı.

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 19.04.2015 18:02 GÜNCELLEME 19.04.2015 18:02

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Mustafa Destici ve Mustafa Kamalak'ın aldığı "Milli ittifak" kararının Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Teşkilatlarda oluşan heyecanın adım adım kendilerini iktidara taşıyacağına inandıklarını belirten Pehlivan, "Her şey bir insan ile başlar, anın sorumluluğunu yerine getiren bir insanla. O insan bir şehri, bir şehir bir ülkeyi, bir ülke dünyayı değiştirir. Artık gencinden yaşlısına herkes Erbakan gibi, Yazıcıoğlu gibi adamların peşinden yürümek istiyor" dedi.

Saadet Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan da, siyasetin anlamını yitirmesine engel olma ve siyasetin çıtasını yükseltme sorumluluğu taşıdıklarını ifade ederek, "Ortak bir gelecekte söz birliği ve yol birliği içinde tarihi bir görevi omuzladığımız açıktır. Bu görev ve sorumluluklarımızla, Türkiye'nin teminatı olacağımızı herkes pek yakında görecektir" diye konuştu.

Daha sonra Saadet Partisi Tekirdağ milletvekili adayları Demircan ile, Ahmet Karabacak, Fatma Birnur Tamcı, Mustafa Özkan ve Duran Şanlı partililere tanıtıldı.

Adaylardan Kemal Sürat'ın il dışında olduğu için toplantıya katılamadığı belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi