"Simav Belediyesine Sığının Projesi"

Simav Belediyesi tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından da mali olarak desteklenen kadınlar için sığınma evi olarak düşünülen "Simav Belediyesine Sığının Projesi" tamamlandı.

"Simav Belediyesine Sığının Projesi"
"Simav Belediyesine Sığının Projesi"
GİRİŞ 21.04.2015 10:59 GÜNCELLEME 21.04.2015 10:59

Projenin tamamlanması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Süleyman Özkan, hayatta hiçbir şeyin belli olmadığını ve kimin ne olacağının da belli olmadığını söyledi.

Onun için ilçenin buna benzer tesislere ihtiyacı olduğunu belirten Özkan, şöyle konuştu:

"Bu tesisin kazanılmasında başta merhum Mehmet Nadir Erbil olmak üzere eski belediye başkanlarımız Rıza Özdemir ve Kasım Karahan'a, Zafer Kalkınma Ajansı’nın tüm yöneticilerine, projenin hazırlanmasından tamamlanarak kapanış törenine kadar emeği olan herkese, teşekkür ediyorum. 5 katlı ve 32 odalı bu tesisimizi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olarak işletilmesini planladık. Kısa bir süre sonra bunu da gerçekleştirmenin mutluluğunu halkımızla birlikte paylaşacağız."

Törene, Simav Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas, Zafer kalkınma Ajansı Proje Yönetim Birimi Sorumlusu Ömer Aydın, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, birçok sivil toplum kuruluşu yöneticileri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı