Genel seçime doğru

AK Parti Kars milletvekili adayları Mehmet Uçum ile Selahattin Beyribey ve Ensar Erdoğdu, kentteki kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 21.04.2015 12:29 GÜNCELLEME 21.04.2015 12:29

İlk olarak Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'yı ziyaret eden adaylar, seçimle ilgili değerlendirmede bulundu.

Karaçanta, yaptığı açıklamada, her seçimde olduğu gibi 7 Haziran'da yapılacak seçimin de Kars'a yakışır bir şekilde, tatlı bir yarış ortamında geçeceğine inandığını söyledi.

Uçum da Kars'ın bir Türkiye örneği olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Kimlikler arası çekişmeler olabilir ve bazı insanlar kendilerine güvenmeden bazı işler yapmış olabilir. Ama Kars bu değil. Kars'ın bu özelliklerini öne çıkararak bir siyasal dil ve pratik üretmek, Kars'a çok büyük bir haksızlıktır. Kimlikler arası çekişme var, çatışma yok. Elbette ki bazı çekişmeler ve farklılıklar olabilir. Ama Kars öylesine birlikte yaşama ve barış kültürüne sahip ki bu çekişmeleri hiçbir zaman bir çatışmaya dönüştürmedi. Asıl meselemiz bu olmalı. Yani Kars'ı bir değer olarak ele alıp bu değerleri yükseltmek adına birlikte hareket edersek hem Kars hem Türkiye kazanacak."

Uçum, Beyribey ve Erdoğdu, daha sonra sırasıyla, Vali Günay Özdemir, Kars-Ardahan Bölge Baro Başkanı Avukat İbrahim Baştimar, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Kınay ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ı da makamlarında ziyaret etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?