23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Tunceli Valisi Osman Kaymak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
GİRİŞ 21.04.2015 13:31 GÜNCELLEME 21.04.2015 13:31

Kaymak, mesajında, Türk milletinin bağımsızlık ülküsünün sembolü olan TBMM'nin açılışının 95. yıl dönümünün gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirtti.

Sevgi, barış, kardeşlik ve hoşgörünün en saf halini yaşayan çocukların, aydınlık yarınların güvencesi ve egemenliğimizin teminatı olduğunu vurgulayan Kaymak, "Atatürk'ün milletimiz ve ülkemiz için dönüm noktası olan 23 Nisan 1920 tarihini, bütün kazanımları ile çocuklarımıza armağan etmesi onlara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Çocuklara çağdaş yaşamın tüm imkanlarını sunan, onların ruhsal ve bedensel olarak en iyi biçimde yetişmeleri için çaba gösteren toplumlar, gelişmelerini sürdürerek geleceğe güvenle bakabilmektedir. Unutulmamalıdır ki, umudumuz en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır” ifadelerini kullandı.

Kaymak, çocuklara da seslenerek, şunları kaydetti:

"Hepinizi çok sevdiğimizi ve sizlere güvendiğimizi, siz sevgili çocuklarımızın en iyi şartlar altında kaliteli bir eğitim almanız, güven içerisinde yarınlara hazırlanmanız için tüm imkanlarımızı seferber ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Sizlerin başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmanız milletçe ortak amacımızdır. Hiçbir zaman unutmamalısınız ki, çalışırsanız, kendinize inanırsanız ve kendinizi en iyi şekilde yetiştirirseniz istediğiniz bütün hedefleri yakalayabilirsiniz. Bu duygularla, yarınlarımızın güvencesi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve bütün vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!