Güvenlik görevlisinin silahını alıp...

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, tartıştığı banka güvenlik görevlisinin tabancasını alarak etrafa ateş açan kişi gözaltına alındı.

Güvenlik görevlisinin silahını alıp...
Güvenlik görevlisinin silahını alıp...
GİRİŞ 21.04.2015 14:20 GÜNCELLEME 21.04.2015 15:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Bağdat Caddesi'ndeki bir banka şubesine gelen Tekin Y, güvenlik görevlisi A.S ile tartıştı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi sonucu zanlı, güvenlik görevlisinin tabancasını alarak kaçtı.

Banka dışında etrafa ateş eden şüpheli, olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine polis ekipleri, zanlının Diliskelesi Mahallesi'nde olduğunu belirledi. Şüpheli, polis ekiplerini fark edince tabancayla intihar teşebbüsünde bulundu. İntihar girişimden vazgeçirilen şüpheli, gözaltına alındı.

Zanlının, emniyetteki işlemleri sürüyor.

YORUMLAR 3
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu tipleri başlarından vurarak etkisizleştirmediğiniz sürece diğer sapıklara ve tinercilere teşvik vermiş oluyorsunuz. adeta gel sende yap diyorsunuz.
    Cevapla
  • miran 8 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın her yerinde elinde silah olan ve sağa sola ateş eden kişi vurularak etkisiz hale getirilir.Bizde ikna edilmeye çalışılıyor ve bu başarıugibi sunuluyor. Birini vurduğunda sorumlu kim
    Cevapla
  • öyle olmadı 8 yıl önce Şikayet Et
    aslında tinerci olan tekin y.banka şubesine geldi o sırada oturmakta olan banka güvenlik görevlisinin üstüne çullandı ve silahını aldı sonra rastgele ateş ederek sinirlendiği kişinin ismini söyler bir vaziyette bankadan ayrıldı sonrası malım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması