Umut'un koruyucu annesinden kötü haber!

Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonucu 7 yıldan bu yana felçli Umut'a koruyucu annelik yapan Gülsüm Kabadayı, üzüntüden yüz felci oldu.

Umut'un koruyucu annesinden kötü haber!
Umut'un koruyucu annesinden kötü haber!
GİRİŞ 21.04.2015 13:50 GÜNCELLEME 21.04.2015 13:50

Antalya'da geçirdiği kaza sonucu götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisindeyken hiçbir yakını gelmeyen ve akrabası bulunmayan kimliksiz gence, aynı hastanede yakını bulunan Gülsüm Kabadayı sahip çıktı. Adını 'Umut' koyduğu kişiye 7 yıldan bu yana koruyucu annelik yapan Gülsüm Kabadayı, Umut'un Samsun'da 8 ay tedavi gördükten sonra 23 Temmuz 2014'teAntalya'ya geldiklerini, o günden bu yana hiçbir tedavi uygulanmadığını aktardı. Gülsüm Kabadayı, "Sesimi hiç kimseye duyuramıyorum. Bunun verdiği sıkıntı ve üzüntü nedeniyle şekerim fırlamış, tansiyonum yükselmiş, Bu nedenle yüz felci oldum" dedi.

İYİLEŞİP, UMUT'A BAKMAYA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Şekerinin 400'e tansiyonunun ise, 20'li değerlere çıktığını söyleyen Gülsüm Kabadayı, "Cumartesi günü yüzümde uyuşmalar başladı. Önemsemedim. Pazar günü yüzümdeki uyuşukluk arttı. Hemen özel bir hastaneye gittim. Şekerimi ve tansiyonumu ölçen doktorlar, yüz felci olduğumu söyledi. Hemen müdahalede bulunup dilaltı ilaç ve damar yolundan ilaç verdiler. Pazartesi günü ise nöroloji doktorları muayene etti. Kortizonlu ilaç verdiler. Dahiliye ve nöroloji doktorlarının kontrolü altında tedavimi sürdürüyorum. Fakat yüzümdeki felç nedeniyle şekil değişikliği beni üzüyor. Sürekli ağlama nöbeti yaşıyorum. İnşallah atlatacağım. Umut'a en iyi şekilde bakmaya devam edeceğim" diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!