İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne yeni dekan

Prof. Dr. Nuran Bayram, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde iki yıldır vekaleten yürüttüğü Dekanlık görevini, Maliye Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yüce’ye devretti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne yeni dekan
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne yeni dekan
GİRİŞ 21.04.2015 14:32 GÜNCELLEME 21.04.2015 14:32

Yüce yaptığı açıklamada, lisans ve yüksek lisans eğitimlerini de bu okulda tamamladığını dile getirdi.

İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinin en büyük özelliğinin, sosyal alanda neredeyse bütün disiplinlerle ilgili çalışmalar yürüten öğretim üyelerine sahip olması olduğunu belirten Yüce şöyle konuştu:

"Mali yapıdan tutun kurumsal yapıya kadar, istatistikten matematiğe kadar her alanda çalışan ve Türkiye'de söz sahibi olan hocalarımız vardır. Ancak fakültemiz bu güne kadar olması gereken yerde değildi. Bütün hocalarımız dekanlarımız elinden geleni gayreti yapmışlardır hepsine teşekkür ediyorum. Ama biz yeni bir sıçrama yapmak istiyoruz ve Türkiye'nin gözbebeği haline gelmek istiyoruz."

Fakülte olarak 2023 Türkiye hedefine uygun bir şekilde hareket etmeyi planladıklarını ifade eden Yüce, "Ulusal ve uluslararası alanda güzel atılımlar yapmayı ve bu alanda kendimizden söz ettirmeyi hedefliyoruz ve umarız bu hedefimizi gerçekleştiririz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!