Diyarbakır'da asfalt çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Diyarbakır'da asfalt çalışmaları
Diyarbakır'da asfalt çalışmaları
GİRİŞ 21.04.2015 17:27 GÜNCELLEME 21.04.2015 17:27

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Yenişehir ilçesi Fiskaya Semt'inde gerçekleştirilen 2015 yılı asfalt sezonunun açılmasıyla yağmursuyu drenaj sisteminin tamamlandığı yerlerde asfalt çalışmalarının aralıksız sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada, kentteki trafik akışının aksamaması ve yurttaşların işe, hastaneye gidiş gelişlerde sorun yaşamaması amacıyla asfalt dökümünün gece gerçekleştirdiği kaydedildi.

Gece saatlerinde Fiskaya Mahallesi’ne gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fırat Anlı, çalışmaları yerinde izledi.

Sıcak asfalt dökümü konusunda Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Turan Kapan’dan bilgi alan Anlı, asfalt dökümü ve sermede çalışan işçilerle bir süre sohbet etti.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Anlı, "Asfalt çalışmalarını kent merkezi ve tüm ilçelerde, 2015 yılının sonuna kadar hava şartlarının el verdiği süre içerisinde devam edecek ve kent merkezindeki yollara 8 metre genişliğinde 7 santimetre kalınlığında toplam 260 bin ton asfalt serilecek. Çalışmalar 3 ekiple sürdürülecek" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!