"İyilik Mutfağı"nda yaş pastalar yarıştı

Yarışmada satışı yapılan pastaların geliri, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ailelerine aktarıldı

"İyilik Mutfağı"nda yaş pastalar yarıştı
"İyilik Mutfağı"nda yaş pastalar yarıştı
GİRİŞ 21.04.2015 17:33 GÜNCELLEME 21.04.2015 17:33

Şura Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Elbistan Temsilciliğince, geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere aktarılmak üzere "İyilik Mutfağı" isimli pasta yarışması düzenledi.

Dernek üyesi kadınlar, evlerinde farklı temalarla yaptıkları pastaları çocuklarına vererek yarışmanın yapılacağı yere getirdi.

10 pasta sahibinin katıldığı yarışmanın sonucunda, Betül Köşker birinci, aynı puanı alan Asiye Altıntop ve Huri Pekdemir ikinci, Meryem Pak ise üçüncü oldu.

Kadın ve çocukların ilgi gösterdiği yarışmada satışı yapılan pastaların geliri, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ailelerine aktarıldı.

Dernek başkanı Fazilet Sevinç, yaptığı açıklamada, dernek olarak duyarlılık yaratmak adına bir pasta yarışması ve pasta kermesi düzenlediklerini belirten belirtti.

İnsan olmanın en belirgin özelliğinin verebilmek olduğunu belirten Sevinç, "Dernek olarak toplumun sancılarına bir nebze olsun ilaç olabilmek adına bu tarz etkinlikler düzenliyoruz. İnsanlık uğruna iyilik yapmaya kendimizi adadık. Bu etkinlik sonucunda gelirini öğrencilerimiz ve onların ailelere yardım olarak dağıtacağız" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü