Atatürk Büstü’ne baltalı saldırı

Gebze'de, baltayla Gebze Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstüne saldıran 51 yaşındaki A.K, polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Atatürk Büstü’ne baltalı saldırı
Atatürk Büstü’ne baltalı saldırı
GİRİŞ 22.04.2015 14:10 GÜNCELLEME 22.04.2015 14:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Otomobiliyle Hükümet Caddesi üzerinde bulunan Gebze Kaymakamlık binasının önüne gelen Ahmet K, aracı park ettikten sonra bagajdan bir balta çıkardı. Ahmet K, Kaymakamlık binasının bahçesinde bulunan Atatürk büstüne saldırdı. Atatürk Büstü üst üste vurulan darbelerle hasar görerek yere düştü.

Baltalı saldırganı gören polisler hemen müdahale etmek istedi. Şüpheli bu kez elindeki baltayla polis memurlarına saldırdı. Olay yerine çok sayıda takviye ekip çağırıldı. Kısa süre sonra baltalı saldırgan polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

AKLİ DENGESİ BOZUKMUŞ

Yapılan ilk araştırmalarda Ahmet K’nin akli dengesinin bozuk olduğu bir süredir hastanede tedavi gördüğü belirlendi. Bu arada geçen yılki yerel seçimlerde de Gebze’de bir mahalleden muhtar adaylığı için başvurup afişler bastırdığı, bu afişlerde de o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama’yı aza adayı olarak gösterdiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan Ahmet K ile ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 9
  • Mizan 9 yıl önce Şikayet Et
    Heykel dikmek kadar saçma bir şey yok. Adetimizde değil. Dikenler ne kadar deli ise saldıranda o kadar deli olmalı. Dünyada putu ve heykeli olmayan tek bölge ORTAASYADIR. Hatırlatılır.
    Cevapla
  • Sanat 9 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin büstlere taptıgı felan yok. Çöl masallarıyla gaza gelmeyin. Başbakanımızın da heykeli dikilebilir. Görsel hafızamızı canlı tutar.
    Cevapla
  • put deviren 9 yıl önce Şikayet Et
    sanatci ücyüzbin putun parasini sen vermedin? hafiza belli ingilizin dediklerini kabul edenler tek partili bati kuklasi halk düsmani bir rejim kurdu.ortadogunun ilk diktatörünün putlarini, saddamin leninin putlarinin yikildigi gibi yiktigimizda bunun cöl masali olmadigini anlarsin.kafana göre avrupalilarin müslümanlara karsi kullandigi hakareti kullanmissin.ama türkiyeye de cöl,türklere de deve binicisi derler.put dikmeyi batililasmak moderinlesmek sananlarin hükmü bitti.her modern ülkedeki gibi türkiyeyi putlardan arindiricagiz.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    1 heykel farklı milyon tane farklı
    Cevapla
  • senol 9 yıl önce Şikayet Et
    puta tapanlar akıllı sayılıyor
    Cevapla
  • osman hamdi 9 yıl önce Şikayet Et
    90 yıldır şu büstlere ayrılan para ve zamana yazık o paralarla dev bir uçak fabrikası kurulur devlet erkanı ve öğrenciler özel günlerde o büstler karşısında boşa vakit harcamasa ülke için çabalasa vatan daha güzel biyer olurdu bırakalım bu büstleri chp liler evlerinin ortasına diksinler sabah akşam saygımı duruyolar karşısında eğiliyolarmı neyapıyolarsa yapsınlar ama bizi rahat bıraksınlar
    Cevapla
  • osman hamdi 9 yıl önce Şikayet Et
    kimse hz ibrahime akli dengesi bozuktu demedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira