Meteorolojiden flaş açıklama: Bugünden itibaren..

Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Güler, bugünden itibaren yağışların kesileceğini ve hava sıcaklıkların yükselişe geçeceğini bildirdi.

Meteorolojiden flaş açıklama: Bugünden itibaren..
Meteorolojiden flaş açıklama: Bugünden itibaren..
GİRİŞ 22.04.2015 17:08 GÜNCELLEME 23.04.2015 01:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Ergün Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nisan'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin ortalama 2 derece altında ve normale göre yağışlı geçtiğini söyledi.  

Hafta başından itibaren daha da soğuyan havanın mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında seyrettiğini dile getiren Güler, bugünden itibaren yağışların kesileceğini ve sıcaklıkların yükselişe geçeceğini kaydetti. 

Güler, cumadan itibaren artık İstanbul ile batı bölgelerde "bahar" havalarının kendini göstermeye başlayacağını anlatarak, "Nisan başından beri mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıkların cuma gününden itibaren mevsim normallerine, hafta başından sonra da mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor" değerlendirmesinde bulundu. 

Bugün kent genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağını tahmin ettiklerine işaret eden Güler, "İstanbul'da hava bugün de mevsim normallerinin altında olacak. Buna göre havanın, Anadolu yakasında yerel olmak üzere, öğle saatlerine kadar aralıklı hafif yağmurlu geçmesi, sıcaklığın da en düşük 5, en yüksek 13 derece civarında olmasını bekliyoruz" diye konuştu. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Kardeş 8 yıl önce Şikayet Et
    A güzelim ne beklenen haberi?! Yağmurlar kesildiğinde de nasıl yağmur yağmur deyu debelenip durduğumuzu unutmayalım.. Ekosistem fesada uğrardı iklim değişiklikleri bizim hevâmıza kalsaydı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama