Valilikten seçim güvenliği toplantısı

Ankara valiliği tarafından düzenlenen toplantıda 7 Haziran seçimleri sürecinde Ankara’da alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Valilikten seçim güvenliği toplantısı
Valilikten seçim güvenliği toplantısı
GİRİŞ 22.04.2015 23:35 GÜNCELLEME 22.04.2015 23:35

Ankara Valisi Sayın Mehmet Kılıçlar başkanlığında düzenlenen toplantıda, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sürecinde il genelinde alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya 4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı Korg. Metin İyidil, İl Seçim Kurulu Başkanvekili Hakim Ahmet Zeki Durmuş, Vali Yardımcıları Nihat Nalbant ve Kemal Karadağ, İl Jandarma Komutanı J. Kur. Alb. Cengiz Tarım, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile diğer yetkililer katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün konuya dair sunumu ile başlayan toplantı, İl Jandarma Komutanlığı’nın Jandarma Sorumluluk Sahası ile ilgili seçim öncesi ve sonrasında alınacak güvenlik önlemlerini içeren sunumuyla devam etti. Yapılan sunumların ardından ülke genelinde olduğu gibi Ankara’da da 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesi için alınacak tedbirlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Vali Kılıçlar, 3 milyon 703 bin 253 seçmenin oy kullanacağı bu seçimde, gerekli güvenlik tedbirleri alınarak halkın özgür iradesinin sandığa yansımasını sağlamanın önemli olduğunun altını çizdi. Kılıçlar, alınacak güvenlik tedbirlerinde tüm kurum ve kuruluşlarımızın koordineli şekilde hareket etmesi ve işbirliği içinde çalışmasının önemine de değinerek, seçimlerin ilimiz genelinde güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi temennisinde bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi