Fenerbahçe'nin Ankara Şubesine saldırı

Fenerbahçe Spor Kulübünün Ankara Şubesi, kimliği belirsiz kişilerin taşlı, tuğlalı ve kiremitli saldırısına uğradı

Fenerbahçe'nin Ankara Şubesine saldırı
Fenerbahçe'nin Ankara Şubesine saldırı
GİRİŞ 24.04.2015 23:30 GÜNCELLEME 24.04.2015 23:30

Fenerbahçe Spor Kulübünün Ankara Şubesine kimliği belirsiz kişilerce kaldırım taşları, tuğla ve kiremitlerle saldırı düzenlendi.

Fenerbahçe Spor Kulübünün Ankara Şube Sorumlusu Yasemin Duru, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olay anında şubede bulunmadıklarını, saldırıyla ilgili görgü tanıklarıyla görüştüğünü söyledi.

Duru, "20.00 civarı, toplantıdan çıkıp şubeyi boşalttıktan sonra kim oldukları bilinmeyen ancak Ankaragücü taraftarları oldukları iddia edilen 30-40 kişilik grup, kaldırım taşları, tuğla ve kiremitlerle camları indirip kapıları tekmelemiş" dedi.

Grubun, daha sonra "Ankara'nın sahibi, Ankaragücü'dür" sloganı atarak uzaklaştığını öğrendiğini ifade eden Duru, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kalabalık grup, 'sallama' diye tabir edilen döner bıçaklarıyla buraya geldikleri için görgü tanıkları hiçbir şekilde müdahale edememiş. İçeride kimse yoktu ve can kaybı yaşanmadığı için seviniyoruz. Faillerin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Biliyorsunuz ki 20 gün önce kafilemize de saldırı olmuştu. Biz artık Fenerbahçe'ye yapılan saldırıların faillerinin bulunmasını istiyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Yerel seçim; Panorama; Son durum