Bayrağı öpen öğrenciye anlamlı hediye

Eskişehir Karadenizliler Derneği, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde yolda yürürken rüzgarda savrulan bayrağı üç kez öperek alnına koyan 8 yaşındaki erkek öğrenci adına Giresun'a 24 metrekarelik bir Türk bayrağı dikme kararı aldı

Bayrağı öpen öğrenciye anlamlı hediye
Bayrağı öpen öğrenciye anlamlı hediye
GİRİŞ 25.04.2015 01:33 GÜNCELLEME 25.04.2015 01:33

Eskişehir Karadenizliler Derneği, Mahmudiye ilçesinde yolda yürürken rüzgarda savrulan bayrağı üç kez öperek alnına koyan 8 yaşındaki erkek çocuk adına Giresun'nun en yüksek noktalarından birine 24 metrekarelik bir Türk bayrağı dikecek.

Dernek Başkanı Ali Akyüz, bir düğün salonunda düzenlenen Karadenizliler Gecesi'nde yaptığı konuşmada, yolda yürürken rüzgarda savrulan bayrağı üç kez öperek alnına koyan 8 yaşındaki Mahmudiye Atatürk İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Beren Nafi Alsan'ı, onu yetiştiren ailesini ve öğretmenini kutladığını söyledi.

Akyüz, dernek olarak Alsan adına Giresun'nun en yüksek noktalarından birine 24 metrekarelik bir Türk bayrağı dikileceğini belirtti.

Etkinliğe katılan AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca da, Beren Nafi Aslan'ı tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...