Hollywood senaryolarını aratmayacak cinayet planı

Samsun’da film senaryolarını aratmayacak bir olay meydana geldi. Korkunç plan yaralı arkadaş sayesinde ortaya çıktı.

Hollywood senaryolarını aratmayacak cinayet planı
Hollywood senaryolarını aratmayacak cinayet planı
GİRİŞ 25.04.2015 06:22 GÜNCELLEME 25.04.2015 06:22

Yıllardır arkadaşının kimlik bilgilerini kullanarak adına nüfus cüzdanı ve pasaport çıkaran, şirket kurup bankadan para çeken şahıs, gerçek ortaya çıkmasın diye kimlik bilgileriyle hayatını sürdürdüğü çocukluk arkadaşını otomobil ile 100 metrelik uçurumdan yuvarlayıp öldürmek istedi. Araçta bulunan arkadaşı kazayı yaralı olarak atlatınca korkunç plan ortaya çıktı. Kimlikte sahtecilik yapan şahıs, yurtdışına çıkarken İstanbul Atatürk Havalimanı’nda içinde bulunduğu uçakta yakalandı.

MAĞDUR ÖNCE GERÇEĞİ GİZLEDİ

Olay, Samsun’da 22 Nisan gecesi meydana geldi. 51 yaşındaki Ali Demir, yaralı halde Samsun-Ankara yolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna sığındı. Araçla uçurumdan yuvarlandıklarını söyleyen Demir, yardım istedi. Hastaneye kaldırılan Ali Demir, kaza sırasında yanında 51 yaşındaki Hamit B.’nin de bulunduğunu söyledi. Araç 100 metrelik uçurumun dibinde bulundu ancak Hamit B. bulunamadı. Ali Demir’in ifadesine yeniden başvurulunca olay ortaya çıktı.

ARKADAŞINI UÇURUMA YUVARLADI

Ali Demir’in ikinci ifadesinde, Hamit B.’nin askere gitmemek için 30 yıl önce kendi kimlik bilgilerini izniyle kullanarak nüfus kâğıdı ve pasaport aldığı ortaya çıktı.

Hamit B.’nin Fransa’ya gittiği ve 30 yıldır Ali Demir’in kimliğini kullandığı anlaşıldı. Hamit B.’nin Ali Demir adına şirket kurduğu, bankadan da kredi çektiği tespit edildi. Gerçek Ali Demir’in aldığı sakatlık maaşının kesilmesi üzerine yurtdışından gelen Hamit B., konuşup anlaşmak için Demir ile buluştu. Hamit B., İstanbul’dan Ali Demir kimliğiyle kiraladığı otomobili, içinde Ali Demir bulunduğu halde uçurumdan yuvarladı. Bu arada kendisi araçtan atlayan Hamit B.’nin hem Ali Demir’den hem de kredi borçlarından kurtulmak için böyle bir plan yaptığı belirlendi.

UÇAKTA YAKALANDI

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, bütün bu ayrıntıları ortaya çıkarınca Ali Demir kimliğini kulanan Hamit B. hakkında yakalama kararı çıkardı. Hamit B., Fransa’ya gitmek üzere kalkışa hazırlanan uçağın içinde İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Hamit B.’nin üzerinde Ali Demir adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı, Türk ve Fransız pasaportlarının ele geçtiği öğrenildi

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti