Tekirdağ'dan kısa kısa

Albayrak, Asyaport Limanı'nın açılma ve çalışma ruhsatını teslim etti

Tekirdağ'dan kısa kısa
Tekirdağ'dan kısa kısa
GİRİŞ 25.04.2015 11:04 GÜNCELLEME 25.04.2015 11:04

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Barbaros’ta inşa edilen Asyaport Limanı'nın açılma ve çalışma ruhsatını Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer’e teslim etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Albayrak'ın beraberindekiler ile birlikte Asyaport Limanı'nı ziyaret ettiği ve limanın açılma ve çalışma ruhsatını Soyuer’e teslim ettiği bildirdi.

Açıklamada, Albayrak'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Asyaport’un faaliyete geçecek olmasından büyük bir mutluluk duyuyorum, Tekirdağ, deniz yolu, kara yolu ve demir yolu bağlantıları ile bölgede bir lojistik merkez olarak gelişmekte. Tekirdağ'a bin 200 kişilik istihdam kapasitesi ile büyük katkı sağlayacak olan Asyaport Limanı, Tekirdağ’ın en önemli değerlerinden biri olacaktır."

Karabürçek Mahallesi Muhtarı Özer'den Albayrak'a ziyaret

Tekirdağ'ın Saray ilçesindeki Karabürçek Mahallesi Muhtarı Fikret Özer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Makamında, Özer ile bir süre görüşen Albayrak, Özer'den Karabürçek Mahallesi'nin sorunları ile ilgili bilgiler aldı ve Özer'in Büyükşehir Belediyesi'nden isteklerini dinledi.

Özer de kendilerine gösterilen ilgi için Albayrak'a teşekkür etti.

"Süleymanpaşa Çocuk Şenliği" devam ediyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Süleymanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği "Süleymanpaşa Çocuk Şenliği" devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, şenlik kapsamında TRT Çocuk Kanalı'nda yayınlanan "Köstebekgiller" çizgi dizisi maskotlarının katılımıyla Hükümet Caddesi'nde bir yürüyüş gerçekleştirildi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da yürüyüşe katılarak vatandaşları ve çocukları etkinliğe davet etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama