İkinci Türkiye turuna Başbakan Davutoğlu'na destek için çıktı

Başbakan Davutoğlu ve AK Parti'ye destek amacıyla Kocaeli'den Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, Gaziantep'e geldi

İkinci Türkiye turuna Başbakan Davutoğlu'na destek için çıktı
İkinci Türkiye turuna Başbakan Davutoğlu'na destek için çıktı
GİRİŞ 25.04.2015 15:40 GÜNCELLEME 25.04.2015 15:40

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti'ye destek için Kocaeliden yola çıkan Erol Özavcı, başlattığı Türkiye turu kapsamında Gaziantep'in Nizip ilçesine geldi.

Başbakan Davutoğlu fotoğrafı ve AK Parti amblemi kaplı otomobiliyle Nizip Belediye Başkanlığı binası önüne gelen Özavcı, burada AK Parti Gaziantep Milletvekili ve adayı Ali Şahin ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'ın makamında Özavcı ile sohbet eden Milletvekili Şahin, Özavcı'ya başlatmış olduğu çalışmadan dolayı teşekkür etti.

Özavcı, 2010 yılında DSP'nin olağan genel kurulunda genel başkan adayı olduğunu, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a destek amacıyla AK Parti'ye geçtiğini ve siyaseti AK Parti'de yapmaya başladığını söyledi.

İlk Türkiye turunu Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye'yi 10 yılda dünyaya tanıtan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla gerçekleştirdiğini anlatan Özavcı, şunları kaydetti:

''Bu defa ise Başbakan Davutoğlu için Türkiye turu yapmaya karar verdim. Bu amaçla bir hafta önce başlatmış olduğum Türkiye turu 7 Haziran’a kadar sürecektir. Bende AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayıdım nasip olmadı ama ben bunu kişiselleştirmiyorum. Benim davam AK Partiye ve Başbakan Davutoğlu'na destek vermektir. Bunun için hiçbir sponsor arayışı içerisinde olmadan ve hiç kimseden maddi destek beklemeden Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na destek için Türkiye’yi dolaşıyorum.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...