Dikkat! THY 45 seferini iptal etti

THY uçağında yaşanan motor yangını ve kanatta meydana gelen hasar sonrası pistin kapatılması nedeniyle birçok sefer iptal edildi.

Dikkat! THY 45 seferini iptal etti
Dikkat! THY 45 seferini iptal etti
GİRİŞ 25.04.2015 16:28 GÜNCELLEME 25.04.2015 17:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Motor kısmı alev alarak acil iniş yapan Türk Hava Yolları (THY) Milano-İstanbul uçağın ardından Türk Hava Yolları iç ve dış hatlarda karşılıklı 45 seferi iptal etti.

Türk Hava Yolları resmi twitter adresinden yapılan açıklamada, “Atatürk Havaalanı'ndaki operasyonel nedenlerle bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Havaalanına gelmeden önce lütfen uçuşunuzu kontrol ediniz” uyarısı yapıldı.

Kaza nedeniyle uçaktan yolcuların tahliyesi ve toprak zemine çıkan uçağın çıkartılması için 17/35 pisti bir süre uçuşlara kapatılmıştı.

Pistin kapatılmasından dolayı Atatürk Havalimanı'nda seferlerde aksamalar meydana geldi. Seferlerin aksamasından dolayı Türk Hava Yolları iç hatlarda Nevşehir, İzmir, Sinop, Antalya, Ankara, Samsun, Adana, Şırnak, Kayseri, Şanlıurfa, Erzurum, Mardin, Gaziantep, Trabzon, Alanya, Kayseri, Malatya, K.Maraş, Elazığ, dış hatlarda ise Köln, Milano, Nürnberg, Napoli, Bologna, Berlin, Roma, Prag, Venedik, Viyana gibi seferlerini iptal etti. 

Atatürk Havalimanı'na inmesi planlanan bazı uçaklar ise pistin kapanmasından dolayı Sabiha Gökçen Havalimanı'na yönlendirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • dayı 8 yıl önce Şikayet Et
    suçlu almanya
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    almanlarin ordusu yok ama para icin yapmadiklarida yok. her pisligin arkasinda almanya var
    Cevapla
  • evet 8 yıl önce Şikayet Et
    ozal i da almanlar oldurdu.
    Cevapla
  • Düz Adam 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben de Ak partiliyim de şu herşeyi dış mihraklara yıkma sevdasından bir vazgeçsek artık.ülkede insan hatası veya teknik sebeple bir aksaklık olduğunda ihale doğrudan dış mihraklara kalıyor.Bu kafayla devam edersek,sorumluluk makamındakileri eleştirmezsek onlar da daha tedbirli davranmazlar.Nasılsa herşeyin sorumlusu bir dış mihrak var.Bu saçmalıkları bir an önce bırakmazsak sonunda zararı yine bize dokunacak emin olun.
    Cevapla
  • kislaliyiz.com 8 yıl önce Şikayet Et
    kuşkucu olmakta deil olmamakta sıkıntı var
    Cevapla
  • urfair 8 yıl önce Şikayet Et
    abi be peki okadar havayolu atatürke iniyorda mu talihsiz olaydan sonra peki niye thy sefer iptaline başvuruyor lütfen cevap
    Cevapla
  • öksürük_şurubu 8 yıl önce Şikayet Et
    Buna kim sevinir? Çok sevinen olur herhalde ama, en çok da Almanlar sevinir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat