Yollar kapatıldı polislerde tüm izinler iptal

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 29 Nisan'dan itibaren tüm polis izinlerini iptal etti. Valilik yolları da trafiğe kapatacak. Jandarma da hazır!

Yollar kapatıldı polislerde tüm izinler iptal
Yollar kapatıldı polislerde tüm izinler iptal
GİRİŞ 27.04.2015 13:51 GÜNCELLEME 27.04.2015 15:39
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs kutlamaları için 29 Nisan’dan itibaren tüm personel izinlerini iptal etti. Kutlamalara kapatılan Taksim için de özel tedbirler alındı

1 Mayıs için hazırlıklarını tamamlayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, personeline görevlendirme yazılarını gönderdi. Valiliğin, Taksim'de kutlama taleplerini bu yıl da reddetmesinin ardından Taksim Meydanı için ek tedbirler alındı. İhtiyaç halinde çevre illerden takviye çevik kuvvet ekipleri de getirilebilecek. Ayrıca İl Jandarma Komutanlığı'ndan da destek alınacak.

1 Mayıs'taki trafik planlamasıyla ilgili ise çalışmalar Çarşamba gününe kadar hazırlanıp kamuoyuna açıklanacak.

Geçen yıl İstanbul genelinde 38 bin polisin tamamı görev almıştı. Bu polislerin 19 bini Taksim ve çevresinde görevlendirilmişti.

Sendika temsilcileriyle bir araya gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacağını açıklamış, “İstanbullu’nun mal ve can güvenliğini korumak için yeni miting alanları açtık. 1 Mayıs’ı burada kutlamanız daha doğru olur” demişti.

Ancak Vali Şahin’in bu açıklaması karşısında 25 Nisan Cumartesi Taksim’de bir araya gelen DİSK, KESK, TMMOB ve TTB’nin oluşturduğu 1 Mayıs 2015 Komitesi ve 1 Mayıs çağrıcıları bir basın açıklaması yaparak, 1 Mayıs kutlamaları için herkesi Taksim’e çağırdı.

Türk-İş ise bu yıl Zonguldak'ta, Hak-İş ise Konya'da kutlama düzenleyecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 50
  • temel candan 8 yıl önce Şikayet Et
    mimarlar odası doktorlar vs vs örgütler belkide işveren sendikalarıda destek sağlarlar anla işte (tamamını kast etmediğimiz ortadadır)doktorun karakterini mühendisin karakterini emin ol ciddi bir üniversiteden birçoğu mezun bile olamazlardı malum nasıl ve hangi seviyede eğitim ileler...boş beyinlere bu işleri vermişler zaten fazlada zeki olmaya gerek yok 1 mayıs vs ile geçinip gidiyorlar.Vay benim sözüm ona okumuş insanıma
    Cevapla
  • ayşe 8 yıl önce Şikayet Et
    müslüman canlandı kıpırdamaya başladı.bunu gören şeytani güçler ,pkk,paralel gibi maşalarla tekrar geri bırakmak istiyorlar. amaç bu.
    Cevapla
  • istanbuldan 8 yıl önce Şikayet Et
    Polisin vur yetkisi var. Sıkar bundan sonra sagi solu yakmak. Anladiklari dilden konusacak guvenlik görevlileri. Topluma zararli hainlere hersey mubahdir bence.
    Cevapla
  • Slatki 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu ne azim bu ne bitmek bilmeyen bir istek... İşçi bayramı adı üstünde sendikalar neden kışkırtıyor bu insanları. En iyisi sendikaları kapatacaksın olacak bitecek
    Cevapla
  • tecessus 8 yıl önce Şikayet Et
    Sendikalar kapatılmalı :) Nasıl bir kafa yaw . İşçi'nin memurun haklarını kim arıyor . Sendika olmasa emeklilik hakkı vs gibi bu hakları devlete kim kabul ettirebilir . 1 Mayıs'ı istedikleri yerde kutlasınlar . Hükümet basit bir protesto hakkını bir takım vehimlerle hareket ederek Gezi eylemlerine dönüştürmesin . Miting yapacaklar, polis'te sabırla bekleyecek, şu bu diye gaza gelip gereksiz müdahaleler yapmayacak . Hepsi bu, her sene olan bir kutlama . Gezi eylemlerinden önce de hiç bir taşkınlık, polis müdahalesi vs olmuyordu . Eski günler geride kalmıştı .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!