Hanefi Avcı'nın yeni kitabına korsan müdahale

Hanefi Avcı'nın yeni kitabında polisin yaptığı baskınlarda ele geçen korsan kitaplarda Cemaat bölümlerinin çıkarıldığı görüldü.

Hanefi Avcı'nın yeni kitabına korsan müdahale
Hanefi Avcı'nın yeni kitabına korsan müdahale
GİRİŞ 27.04.2015 13:59 GÜNCELLEME 27.04.2015 14:16
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Serkan Üstüner'in haberi..

Hanefi Avcı'nın Tekin Yayınevi'nden çıkan yeni kitabı 'Cemaatin İflası- Hoca'nın Ayağının Kaydığı Yer'' adlı kitabının piyasaya çıkmasının henüz 2. gününde korsan baskıları yakalandı.

Tekin Yayınevi'nin verdiği bilgiye göre polisin yaptığı baskınlarda ele geçen korsan kitaplarda Cemaat bölümlerinin çıkarıldığı görüldü.

KORSAN BASKILARDA CEMAATLE İLGİLİ KISIMLAR ÇIKARILDI

İhbar üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü, Olgunlar Sokak'ta yaptıkları baskında çok sayıda korsan kitap ele geçirdi. 10'a yakın kitap dükkanında Hanefi Avcı'nın  'Cemaatin İflası- Hoca'nın Ayağının Kaydığı Yer'' adlı kitabının korsan baskıları ele geçirildi. İlk incelemede, korsan kitaplarda Cemaatle ilgili iki önemli bölümün yer almadığı,. korsan baskıda  'Cemaatin İflası' bölümünün çıkarılmış olduğu görüldü. 

KORSANLA MÜCADELE TİMİ KURULDU

Tekin Yayınevi Yetkililernden basın danışmanı Yasemin Arpa: "Korsanla mücadeleye devam edeceğiz. Şu an toplanan kitaplar Emniyet Müdürlüğü'nde incelemeye alındı." Korsanla mücadele için bir ekip oluşturduklarını söyleyen Arpa, okuyucuların da herhangi bir yerde görecekleri korsan kitaplar için kendilerine ihbar da bulunma çağrısı yaptı.

İLK KİTAP YÜZÜNDEN 4 YIL YATMIŞTI

Hanefi Avcı'nın "Haliç'te Yaşayan Simonlar" adlı kitabında Paralel Yapı'nın Emniyet'teki örgütlenmesini ele alırken pekçok baskıya maruz kalmış, Avcı yalan iddianame ve delillerle 4 yıl cezaevinde yatmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • bilal 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam sallama kitap yazmıyor buda birilerini rahatsız ediyor korsan kitap basanlar komple kitabı tarayıcı dan tarayip sonradan fonta yani yazıya program sayasinde cevirir cemaat bölümünü çıkarmakla yazı eklemekle ugrasmazlar birileri o bölümleri çıkarmış kasıtlı olarak piyasaya sürmüş
    Cevapla
  • Fatih Han 8 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda cemaat korsana da girdi... artık kpss lgs lys gibi sınavların korsan baskı kitaplarını satarlar, soruların aslını aşırıp yandaşa dağıtamayınca...
    Cevapla
  • abuzittin elişakşak 8 yıl önce Şikayet Et
    La cemaat orayadmı el attınız ayıp be ülkede ne kadar suça karışmış adam var cemaatle bağlantılı.
    Cevapla
  • Harun Yalçınkaya 8 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki cemaatle ilgili bölümler doğru ki, manupule etmeye çalışıyorlar...
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    korkmuşlar ve titremişler. kitaplara tahammül edemediklerini zaten biliyorduk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?