Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişimi

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu- Avrupa geçişinde intihar girişiminde bulunan bir kişi trafiğin yoğunlaşmasına sebep oldu

Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişimi
Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişimi
GİRİŞ 27.04.2015 19:29 GÜNCELLEME 27.04.2015 20:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Boğaziçi Köprüsü’nde intihara teşebbüs eden vatandaş nedeniyle Anadolu’dan Avrupa’ya geçişlerde trafik yoğunluğu oluştu. İntihar girişimi için Boğaziçi Köprüsü’ne çıkan şahsın kimliği henüz belirlenemedi. 

Son gelen bilgiler arasında Boğaziçi Köprüsü'ne intihar için çıkan vatandaşın ikna edilerek, köprü üzerinden alındığı yer alıyor.

İBB Trafik Radyo Yayın ve İdari Koordinatörü olan Murat Kazanazmaz da konuyla ilgili twitter hesabından kamuoyunu bilgilendirdi.

YORUMLAR 3
  • bigmücahid2002 8 yıl önce Şikayet Et
    Borcu olup intihara kalkışanlar şeref ve utanma duygusu taşıyanlar bence. Çünkü bu adalet sistemi mağduru koruyamıyor, alacaklı mahkemelerde yıllarca sürünüyor. Hele de anonim şirketin borcu hiçbir şekilde şirket sahiplerinden tahsil edilemez, ancak sirketin malından verilir. Şirket borcunu odemiyor ise zaten batmış demektir. Böyle adalet olur mu? Bu sistem sayesinde Jet fadıl onbinlerce insanı milyarlarca dolar kandırdı, hala serbest
    Cevapla
  • hesen 8 yıl önce Şikayet Et
    şu köprülere korkuluk yapılsa herkesin işi gücü var
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    zamlardandır helede işsiz veya asgari ücretli olup dolar veya kredikartı borcu varsa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki