PKK'lılar 16 yaşındaki kızı kaçırdı

Muş'ta silahlı 2 PKK'lı teröristin, 16 yaşındaki bir kızı kaçırdığı açıklandı.

PKK'lılar 16 yaşındaki kızı kaçırdı
PKK'lılar 16 yaşındaki kızı kaçırdı
GİRİŞ 28.04.2015 18:06 GÜNCELLEME 28.04.2015 18:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MUŞ'un Bulanık İlçesi'nde, Vangölü Elektrik Dağtım Anonim Şirketi'ne (VEDAŞ) ait aracı gasp edeh silahlı 2 PKK'lı teröristin, 16 yaşındaki bir kızı kaçırdığı açıklandı.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, olay dün saat 14.00 sıralarında Muş'un Bulanık İlçesi'ne bağlı Seçme Köyü'nde meydana geldi. Seçme Köyü bağlı Saliha Mezrası'na elektrik arızasını gidermeye giden VEDAŞ ekibinin yolunu kezen silahlı 2 PKK'lı, bir daha gelmemeleri yönünde tehditte bulunduktan sonra, ekibe ait aracı gasp etti. Gasp edilen araçla Seçme Köyü'ne giden PKK'lılar, 16 yaşındaki bir kızı zorla araca bindirip kaçırdı. PKK'lılar hızla kaçarken, güvenlik güçleri, bölgede operasyon başlattı.

YORUMLAR 4
  • Hasan Dumlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Saliha Mezrası Seçme Köy'ün bir mecrasıdır Köy Bulanık Muş a bağlı bir koy Saliha Mezrası Mahalesi Köyü kuruluş ve Tarihi.Saliha köyü osmanlı zamanında bölgeye gelen Abdülkadir Geylani hazretlerinin Torunlarından Büyük Müderris Seyyid Molla Ali Kosewi Köyü kurar Köye seyda koyu ısmi verilir Büyük Müderris Seyyid Molla Ali Kosewi Köyde Hocrei Tedrisat isimli bir Medrese kurar Medrese birinci Dünya savaşında işgalci kuvetler tarafından yakılır Ancak yıllar sonra Büyük Müderris Seyyid Molla Ali Kosewi'nin oğlu Şeyh Sait Salihi efendi köyü yeniden kurar Köy yeni ismini Şeyh Sait Salihiden alır köyün yeni ismi Saliha olur
    Cevapla
  • azap 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim kendi tuzaklarında boğsun bu hainleri...
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK kürtlere zülüm ediyor. Bu kürtlerin hakkını aramak değil. Resmen sosyalizm ve kominizm mücadelesi için çalışıyorlar. ve En çok kürtlerin çocukların kanı üzerine siyaset yapıyorlar. Yazık.
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Hdpnin pkknin secim calismasi baslamistir.Allah bölgedeki mazlum halka yardimci olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim