Jiletli ekmeğe 473 bin liralık tazminat

Yediği ekmeğin içinden çıkan jilet parçası nedeniyle hâlâ tedavisi süren Osman Sarıbuğa 473 bin liralık tazminat davası açtı.

Jiletli ekmeğe 473 bin liralık tazminat
Jiletli ekmeğe 473 bin liralık tazminat
GİRİŞ 30.04.2015 07:27 GÜNCELLEME 30.04.2015 07:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kocaeli’nde 2 ay önce arasına tavuk koyarak yediği ekmeğin içinden çıkan jilet parçasının yemek borusu ve kalp damarlarına verdiği hasar nedeniyle hâlâ tedavisi süren Osman Sarıbuğa (35), ekmeği üreten firmaya 473 bin liralık tazminat davası açtı.

AORT DAMARINI KESTİ

Gebze’de yaşayan Sarıbuğa, Mart 2015’te öğle yemeğinde fırından aldığı ekmeğin arasına tavuk koyup yedi. Kısa süre sonra göğsünde bir ağrı hissedip ağzından kan gelen ve ağrıları şiddetlenen Sarıbuğa’yı yakınları Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Sarıbuğa’nın yemek borusunda yabancı bir cisim olduğu fark edildi. Bu cismin, yemek borusunu delip kalpten çıkan aort damarına saplandığı tespit edildi. 6 saat süren ameliyatta cismin kırık jilet parçası olduğu anlaşıldı. Halen hastanede yatan ve karnında takılı borudan özel mama ile beslenen talihsiz adamın eşi Dilek Sarıbuğa, yaşadığı zorlukları Habertürk’e anlattı.

2 AYDIR HASTANEDE

1 çocuk annesi kadın, “Osman 2 aydır hastanede. Daha ne kadar kalacağız bilmiyorum. Sosyal güvencemiz yok. Hastane masraflarını karşılamaya çalışıyoruz. Eşim çalışamadığı için ona ait olan matbaa kapalı duruyor. Ben de işlettiğim zücaciye dükkânını sattım. Son olarak yemek borusuna takılmak üzere stent aldırdık. 3 bin lira olduğu için aile arasında para toplanıp alınabildi. Ekmeği üreten firma sahibi hakkında 473 bin liralık tazminat davası açtım” diye konuştu.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 12
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    offf icim acidi bu haberi okuyunca. allah belalarini versin.adami goz gore gore sakat ettiler
    Cevapla
  • talaha 8 yıl önce Şikayet Et
    orkide tohumun anında 152000 ceza kesiliyo bi insan 2ay hasthanede yatiyo hani fırınciya aninda kessene cezayı adam hasthane masraflarını karşılasin al sanan süper devlet insana verilen değer ondan sonra biz süper devletiz cok beklersin kendi vatandaşına böyle sahip çıkıyorsun,devlet dediğin böyle olması
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    hüseyin köse çok merak ediyorum.aynı şey senin başına gelseydi böyle bir durum acaba sen ne yapardın eminimki sen daha fazlasını yapardın.malesef bu da gösteriyorki sende empati yok.
    Cevapla
  • sercan 8 yıl önce Şikayet Et
    hüseyin senin okuman anlaman zayıf galiba.
    Cevapla
  • huseyin kose 8 yıl önce Şikayet Et
    Elinize kıymık batsa devletten bileceksiniz, art niyetli olunur da bu kadarına pesss.
    Cevapla
  • Her gördüğümde 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar ilgili haberi her gördüğmde uzun süre boğazımda sıkıntı oluyor. Acaip endişelendiriyor beni. Geçmiş olsun Allah şifa versin diyelim ve amin diyelim..
    Cevapla
  • osman ateş 8 yıl önce Şikayet Et
    o jileti ekmek hamurunun içine atan bir haindir. lanet olsun böyle karaktersizlere. ki olacaktır...
    Cevapla
  • iyiliğe dua 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim acil şifalar versin.bu ülkede insana verilen değer bu kadar işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü