AK Partili vekillerden yaralı işçiye ziyaret

Biga'da 1 Mayıs günü trafo boyarken elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan işçiyi Milletvekili adayı Bülent Turan ziyaret etti.

AK Partili vekillerden yaralı işçiye ziyaret
AK Partili vekillerden yaralı işçiye ziyaret
GİRİŞ 02.05.2015 12:57 GÜNCELLEME 02.05.2015 12:57

Biga ilçesinde 1 Mayıs günü trafo boyarken elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Tuncay Gergin, Çanakkale Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. AK Parti Çanakkale milletvekili adayları Bülent Turan ve İsmail Kaşdemir, yaralı işçi ve ailesini ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Biga Belediyesi’nde işçi olarak çalışan Tuncay Gergin, 1 Mayıs günü Bölge Trafik İstasyonu yanındaki elektrik trafosunu boyarken fırçanın yüksek gerilim hattına temas etmesi üzerine elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Biga Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Gergin, ambulans helikopterle Çanakkale’ye gönderildi. Gergin, burada yoğun bakıma alındı.

AK Parti Çanakkale milletvekili adayı Bülent Turan ve İsmail Kaşdemir, yaralı işçi ve ailesini Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Yoğun bakımdaki Gergin’in ailesiyle görüşen Turan, geçmiş olsun dileklerini ileterek konuyla ilgili bilgi aldı. Hastane çıkışında bir açıklama yapan Turan, “Tuncay kardeşimizin sağlık durumu hakkında başhekimimizden bilgi almak için hastanedeyiz. Kendisini görme imkanımız da oldu. Hala yoğun bakımda. Ciddiyeti devam ediyor. Ümit ederim bir an önce şifa bulur; Allah evlatlarına, ailesine bağışlar. Tabii burada her ne kadar sağlıkla ilgili süreci takip ettireceksek de, 1 Mayıs olmasına rağmen, kendisi Biga meydanında halay çeken belediye başkanının, fen işlerinde olması gereken işçiyi tutup AK Partili olduğu için en ağır işlere göndermiş olması, 1 Mayıs gibi resmi tatilde tutup bunu trafo boyama gibi saçma sapan bir göreve göndermiş olması, hukuken de, siyaseten de sonuna kadar takip edeceğimiz konudur. Bunun hesabını soracağız. İnşallah bir an önce şifa bulur” dedi.

AK Parti milletvekili adayı İsmail Kaşdemir, “Şu anda hastanede herkes çok yakından ilgileniyor. Allah evlatlarına, ailesine bağışlasın. İnşallah aramıza döner, daha sonra da ilgili kurumlar bu olayın hesabını sorarlar” diye konuştu.

“KİMSE ÇALIŞMAYACAK DİYE TALİMAT VERMİŞTİK”

Öte yandan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, 1 Mayıs işçi bayramında, müteahhit firmalara da dahil hiçbir işçinin çalışmayacağı yönünde talimat verdiklerini söyledi.

Işık, “Yaşanan bu olay bizi çok üzdü. İlk andan itibaren takip ediyoruz. Her saat hastaneyle görüşüp yaralı arkadaşımızın durumu hakkında bilgi alıyoruz. Bizim 1 Mayıs’ta kimse çalışmayacak diye talimatımız vardı. Belediye işçilerimiz, müteahhit firmalar da dahil, 1 Mayıs’ta işçiler tatil yapsın diye söylemiştik. Arkadaşımız, kalan 2 trafosu olduğunu, onları da bitirip aradan çıkarmak istediğini söyleyerek iş başı yapmış. Çok üzücü bir olay. Arkadaşımızın ailesiyle de görüşüyoruz. Yapabileceğimiz ne varsa yapacağız” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu