Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

"İnşallah seçimlerde milletimizin vereceği destekle 7 adayımızı da Ankara’ya göndereceğiz"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:
GİRİŞ 03.05.2015 11:04 GÜNCELLEME 03.05.2015 11:04

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, genel seçimlerde milletin vereceği destekle 7 milletvekili adayını Ankara'ya göndereceklerini söyledi.

Toçoğlu, Serdivan ilçesindeki bir restoranda AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen milletvekili adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarında hayata geçirilen yatırım ve reformlara vurgu yaptı.

AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu belirten Toçoğlu, "Bugüne kadar şehirlerimizde hayata geçirdiğimiz çalışmalar ortada. Her zaman önce millet dedik. Biz sadece milletimize güvendik. Hiçbir zaman bir ittifak arayışı içerisinde olmadık. Yine milletimizle seçime gidiyoruz ve inanıyoruz ki hemşehrilerimiz AK Parti’ye yine büyük bir destek verecek. Sakarya, AK Parti’nin yanında olduğunu bir kez daha gösterecek” sözlerine yer verdi.

Toçoğlu, son 13 yılda Türkiye ve Sakarya'da yakalanan bir istikrar ortamının olduğunu ifade ederek, "İnşallah milletimiz bu seçimlerde de istikrar diyecek. Adaylarımız hazır, çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İnşallah seçimlerde milletimizin vereceği destekle 7 adayımızı da Ankara’ya göndereceğiz. Hükumetimiz, milletvekillerimiz ve yerel yönetimlerimizle başlattığımız 'Yeni Sakarya’nın inşası sürecini daha da hızlandıracağız” diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...