Başhekimden sürpriz evlilik teklifi

Osmancık Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Yücel, aynı hastanede görev yapan biyolog Didem Deniz'e 7 bin yıllık Kandiber Kalesi'nden pankart açarak evlenme teklifinde bulundu

Başhekimden sürpriz evlilik teklifi
Başhekimden sürpriz evlilik teklifi
GİRİŞ 03.05.2015 12:50 GÜNCELLEME 03.05.2015 12:50

Osmancık Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yüksel Yücel, aynı hastanede görev yapan biyolog Didem Deniz'e 7 bin yıllık Kandiber Kalesi'nden pankart açarak evlilik teklifinde bulundu.

Bir süredir görüştüğü Didem Deniz'e sürpriz evlilik teklifi hazırlayan Yücel, Deniz'i Kızılırmak Nehri kıyısında yürüyüşe davet etti. Çift, Gemici Sahil Parkı'nda gezinti yaparken, Yücel'in arkadaşları tarihi Kandiber Kalesi'nden, üzerinde "Didem benimle evlenir misin? Yüksel" yazılı pankart açtı.

Pankartı görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Deniz, Yücel'in evlilik teklifini kabul etti.

Didem Deniz, teklifin kendisi için büyük sürpriz olduğunu belirterek, "Çok mutlu oldum. Hiç beklemiyordum. Çok heyecanlıyım" dedi.

Aşkının büyüklüğünü göstermek için böyle bir teklif hazırladığını dile getiren Yücel de "Osmancık Kalesi şehrin simgesi. 7 bin yıllık, en eski simge. Aşkımın, sevgimin büyüklüğünü göstermek için, sembolize etmek için böyle bir teklif yapmayı düşündüm. Çok da güzel oldu" ifadesini kullandı.

Sürpriz evlilik tanık olan çevredekiler ise çifti uzun süre alkışladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı