Genel seçimlere doğru

AK Parti Samsun milletvekili adayı Hocaoğlu: "Bu şehir için en büyük projemiz Samsun için sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmaktır"

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 03.05.2015 15:41 GÜNCELLEME 03.05.2015 15:41

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yılmaz Hocaoğlu, "Bu şehir için en büyük projemiz Samsun için sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmaktır" dedi.

Hocaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Samsun'da sivil toplum kuruluşları ile siyasetçilerin el ele olmasının gücüne güç katacağını ifade eden Özden, sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret etti.

Seçilmesi durumunda sivil toplum örgütleri, odalar, borsalar, sendikalar, vakıflar, dernekler ve gönüllü kuruluşlarla Samsun için birlikte çalışacaklarını ifade eden Hocaoğlu, "Bu şehir için en büyük projemiz Samsun için sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmaktır. Kentimizin kanaat önderleri ve gündem belirleyicisi konumundaki sivil toplum örgütleriyle ne kadar güç birliği içerisinde olursa etkinlik katsayımız da o derece artacaktır. Samsun'daki sivil toplum kuruluşları, ilin ortak yüreği ve ortak aklı olmuşlardır. Ben sivil toplum örgütlerini her zaman ilin en büyük kazanımları olarak bakmaktayım" diye konuştu.

Şehrin ortak aklının sivil toplum örgütleri olduğunu dile getiren Hocaoğlu, seçilmesi halinde toplumun ortak değeri olan sivil toplum kuruluşlarının Meclis'teki sesi olacağını vurguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde