AK Parti Milletvekili Adayı Torun'a Afrika'dan destek

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Dr. Torun'un seçim çalışmalarına gönüllü olarak Afrikalı öğrenciler de destek veriyor.

AK Parti Milletvekili Adayı Torun'a Afrika'dan destek
AK Parti Milletvekili Adayı Torun'a Afrika'dan destek
GİRİŞ 03.05.2015 17:46 GÜNCELLEME 03.05.2015 17:46

Türkiye'ye üniversite öğrenimi için geldikleri öğrenilen öğrenciler, Torun'un seçim irtibat ofisinde düzenlenen Sosyal Medya Buluşması'na katıldıklarını, kendilerinin Türkiye'ye gelmelerine katkı sağlayan Kani Torun ile bizzat tanıştıktan sonra gönüllü olarak seçim kampanyasında yer almak istediklerini söylediler.

İznik'te AK Parti heyeti ile birlikte seçim çalışmalarına katılan öğrencilerden Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Kongolu Abdülkerim Kasongo, halka seçim broşürü dağıtıyor.

Torun'un hizmetlerini bilen birisi olarak Kongo'da yaptıklarını anlatan Kasongo, "Türkiye’nin Afrika'da yaptığı insani yardımlarla akademik yönden başarılı fakat ekonomik yönden okuması mümkün olmayan öğrenciler eğitimlerine devam edebiliyor. Torun bizim yaşadığımız şehirde gönüllü doktorluk yaptı, çok sayıda öğrencinin okumasına yardım etti, bu yüzden kendisine aile içerisinde Kani Baba diyorduk. Biz de Kani Baba’ya destek olmak için seçimde gönüllü çalışmak istedik" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti