Genel seçimlere doğru

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel: "İlk gün hangi kararlılıkla adım attıysak yine atmaya devam edeceğiz"

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 03.05.2015 18:13 GÜNCELLEME 03.05.2015 18:13

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "İlk gün hangi kararlılıkla adım attıysak yine atmaya devam edeceğiz" dedi.

Göksel, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Samsun mitingine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Samsun kamuoyuna teşekkür ettiğini bildirdi.

AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu yana Türkiye'de demokrasinin üzerindeki kara bulutları dağıtmaya çalışan, insan haklarına ve özgürlüklerine önem veren, Türkiye'nin maddi ve manevi kalkınması için çabalayan bir anlayışla çalıştığını ifade eden Göksel, "AK Parti'nin neferleri olarak, yola çıktığımız günden bu yana özverimizi, kararlılığımızı ve heyecanımızı asla yitirmedik" dedi.

"İlk gün hangi kararlılıkla adım attıysak yine atmaya devam edeceğiz" diyen Göksel, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"İlk günkü heyecanla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. 30 Mart 2002'den itibaren Samsun Cumhuriyet Meydanı'mızda hangi mitingimizi yaptıysak, Samsunlular AK Parti'ye hep destek olmuş ve dimdik yanımızda durmuştur. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun Samsun'a teşrifleri bizi son derece mutlu ettiği gibi bir o kadar da gururlandırmış ve onurlandırmıştır. Dün gerçekleştirdiğimiz Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingimize katılan hemşehrilerimizin, daha güçlü ve yeni Türkiye hareketine ve davamıza güvenerek destek vermesini bir kez daha yürekten tebrik ediyorum. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu da şehrimizden ayrılışında Samsunlu hemşehrilerimize bir kez daha teşekkürlerini ileterek, gösterilen ilgiden memnun olduğunu bizzat bizlere bildirmiştir. Samsun Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran on binlere tekrar teşekkür ediyoruz."

Söz konusu mitingle Samsun'un yine rengini belli ederek AK Parti'nin yanında olduğunu gösterdiğini vurgulayan Göksel, 7 Haziran seçimlerinde Samsun'un Türkiye'de en yüksek oy oranıyla destek veren iller arasında olacağına inandıklarını belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı