Genel seçime doğru

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili adayları Nevzat Ceylan ile Neslihan Cenk, Nallıhan ilçesinin bazı mahalle ve köylerinde seçim çalışmasını sürdürdü.

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 03.05.2015 22:13 GÜNCELLEME 03.05.2015 22:13

Ceylan ve Cenk, Nallıhan ilçesinde, Hıdırlar, Emremsultan ve Sarıyar mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Ceylan ve Cenk’in çalışmalarına Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş ve AK Parti ilçe Başkanı Ertunç Güngör ile parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Mahalle sakinlerine seslenen Ceylan, 1946 yılından bu yana yerel aday özlemi çeken, Ankara ve ilçelerinden bu sefer listede seçilecek yerlerde 4 yerel adayın bulunduğunu ve bunun çok büyük bir şans olduğunu söyledi.

Ceylan, “Ankara’nın en uzak ilçesi olan Nallıhan, bizimle birlikte daha çok hizmetlere kavuşacak. AK Partinin en genç milletvekili adayı Neslihan hanım ile sizleri selamlıyoruz. Ben Nallıhanlıyım, bölgenin çocuğuyum. Sizlerin derdini, sıkıntısını, isteklerinizi çok iyi biliyorum”dedi.

Ceylan, Ayaş’tan başlayarak, Nallıhan’a ve ardından Sakarya’ya kadar uzanan tarihi ipekyolunu canlandıracaklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Halen yapımı devem eden çift yolu bitireceğiz. İstanbul Ankara arası hızlı teren yolu Nallıhan’dan geçiyor. Bunun hayata geçmesi için yoğun çaba veriyoruz. Öte yandan, daha öncesi yapılmış olan Hızlı teren yolu, biliyorsunuz Çayırhan’ kadar geliyor. Bu yolu Banliyo tren seferleri için Nallıhan’ kadar yapılmasını sağlayacağız. Başkentin en batısında ve Ankara’ya 165 kilometre mesafede bulunan Nallıhan gerçek hizmetleri almış olacak.”

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor