Yatak odasına yerleştirilen kamera ortaya çıkardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde son iki aydır evindeki eşyalarının çalınması üzerine eve gizli kamera yerleştiren şahıs, hırsızı yakalattı.

Yatak odasına yerleştirilen kamera ortaya çıkardı
Yatak odasına yerleştirilen kamera ortaya çıkardı
GİRİŞ 04.05.2015 09:12 GÜNCELLEME 04.05.2015 09:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fethiye'nin Babataşı Mahallesi Celal Bayar Caddesi 101/B'deki adreste ikamet eden Mustafa Ç., son iki aydır evden bazı ziynet eşyalarının kaybolması üzerine gizlice eve gizli kameralar yerleştirdi.

BABASINDAN EVE GİREN ÇIKANI TAKİP ETMESİNİ İSTEDİ

Eşi ile birlikte her sabah işe giden Mustafa Ç., önceki gün babasına işe gittiklerini hatırlatıp eve giren çıkanı geriden takip etmesini istedi. Babası 15-20 dakika sonra oğlunu arayıp eve bir kişinin girdiğini söyledi. Mustafa Ç., hemen Fethiye Emniyet MüdürlüğüAsayiş Büro ekiplerini arayıp adresi verdi.

POLİS, TUVALETTE SAKLANMIŞ HALDE BULDU

Kısa sürede verilen adrese gelen polis ekipleri evin çevresini sardı. Eve girerek odaları bir bir arayan polisler Hüseyin Ç.'yi (29) tuvalette saklanmış vaziyette buldu. Mustafa Ç., polisle birlikte odalara yerleştirdiği gizli kamera görüntülerini incelediğinde Hüseyin Ç.'nin çekmeceleri açıp kapattığını ve odaları karıştırdığını gördü.

EVE GELEN HİZMETÇİNİN YEĞENİYMİŞ

Hüseyin Ç'nin eve gelen hizmetçinin yeğeni olduğu, yengesini işe getirdiğinde anahtarı nereden aldığını gördüğü ve yengesi temizlik işlerini yapıp evden ayrıldıktan sonra içeri girdiği anlaşıldı. Zanlı gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 1
  • Hizmetçi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu devirde eve kimseyi sokmayacaksın..Temizliği birazda kendin yap..Bütün bu olaylar rahat yaşamanın bedeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak