Gülerce uyardı: Tahmin edilenin yüz katı!

Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, Paralel Yapı'nın tahmin edilenden yüz kat daha güçlü olduğunu belirterek bir uyarıda bulundu.

Gülerce uyardı: Tahmin edilenin yüz katı!
Gülerce uyardı: Tahmin edilenin yüz katı!
GİRİŞ 04.05.2015 09:39 GÜNCELLEME 04.05.2015 09:39
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce Yenişafak'tan Nil Gülsüm'e verdiği röportajda Zaman Gazetesi'nin başına getirileceği iddialarına cevap vererek Paralel Yapı ile ilgili çok çarpıcı bir iddia da bulundu...

Zaman gazetesinin başına geçmek istediğiniz için hükümet lehine açıklamalar yaptığınız söyleniyor. Ne dersiniz bu iddialar için?

Bu iddiaları, “Zaman'a el koyacaklar, Hüseyin Gülerce'yi de geri getirecekler” diye yayıyorlar. Ben, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine karşı açılmış bir savaşta bana göre bir ihanette rol almış bir gazetenin, yeni patronu kim olursa olsun başına asla geçmem. Bana göre Zaman gazetesinin kürsüsü kirlendi ve ben o gazetenin başına asla geçmem. Zaman Gazetesi çok kötü bir pozisyon aldı. Zaman gazetesi de Samanyolu grubu da, İpek Grubunun medya kuruluşları da öyle. Ben bu işten gönülden soğumuşum, gönülden kopmuşum, neden bu medyanın başında yer alayım.

Sadece KPSS değil yani...

Hayır elbette değil. Bakın şu anda Paralel Yapı diye bir şeyle uğraşılıyor. Paralel Yapı'yı hükümet, yargı ve emniyet nasıl bir şey olarak tahayyül ediyorsa bu yapı, tahmin edilenin en az yüz katıdır. Ve bana göre daha onların yapacakları numaralar, kumpaslar bitmedi. İki tane hakimin davranışı nasıl herkesi şaşırtmışsa, Türkiye hazır olsun. Seçime kadar daha büyük şaşkınlık yaşayacağımız hamleleri ve kumpasları olabilir.

YORUMLAR 53
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    inşallah olmaz ama, bir terslik olur da CHP, MHP veya HADEP iktidar olursa o zaman görecek bu cemaat anyayı Konya'yı. Ak partiyi mumla arayacak. yanı sıra diğer cemaatler de yanacak. ama bu Akp'nin cemaati temizleyemeceğini düşünüyorum
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    benim bildiğim hüseyin gülerce mert adamdır. dini ve ükesi için ne icab ediyorsa. elinden geleni gayretle üstlenir.
    Cevapla
  • xvz 8 yıl önce Şikayet Et
    paralel yapı göründüğünün 100 katı güçlü olduğunu söylüyorsun. 99 katı olana kadar niye sustun. bu da bir nevi ihanet değil mi?
    Cevapla
  • muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    yanılmayan bir Allah. vatan millet için çalıştıklarını sanıyorduk zaten pensilvanya da doğruluyor. orucumuzu erken açtık ayrıca güneydeki ülke yardım edecek demedimi.daha binlerce ihaneti isptlıyabilirim daha ne zaman uyanacaksınız.
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    bu seçimde üzülme bir sonraki seçimde akp den aday olabilirsin... Daha fazla açıklama yapman lazım. Bu yetmez. Bence paraleller muslukları açıp kaos yaratacak falan de... o daha mantıklı :)
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    cemaat iken fakir talebe okutulsun diye himmet toplanırdı milletin tevecühü ve samimi yetine layık olamadılar çünkü toplanan himet onların aklını başlarından aldı deyiştiler şeytana uydular bu sefer duygu sömürüsü yaparak samimi fakir müslümanı sömürdüler ve servetlerini her gün büyütüler büyüdükçe daha şaşırdılar ve müslümandan aldıkları parayı mülümana karşı kulanmaya kalktılar hemde derbe yapacak kadar gözleri dönmüştür ve alt tabakadaki kardeşlerimiz hala uyanacak ne zaman Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    yaw hüseyin amca sabah kaybettiler kaçacaklar diyon akşam oluyor 100 katı daha güçlü diyon sonra gelde inan dediklerine ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!