MHP binası yanına HDP seçim bürosu açınca...

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde MHP ilçe binasının yanına HDP’nin seçim bürosu açması gerginliğe neden oldu.

MHP binası yanına HDP seçim bürosu açınca...
MHP binası yanına HDP seçim bürosu açınca...
GİRİŞ 04.05.2015 09:52 GÜNCELLEME 04.05.2015 09:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

HDP, Mudanya’da bulunan 11 katlı belediye iş merkezinde seçim bürosu açılışı yaptı. MHP’liler kendi ilçe merkezlerinin yanındaki binada HDP seçim bürosu açmasına tepki gösterince gerginlik tırmandı. MHP Mudanya İlçe Başkanı Yüksel Kesen ve bir grup partili protesto gösterisi yaparken, Bursa’dan gelen Çevik Kuvvet ekibi MHP’liler ile HDP’liler arasında barikat oluşturdu. Bu sırada iki parti mensupları arasında kısa süreli arbede çıktı.


Açılışın ardından HDP yöneticileri ve milletvekilli adayları Mudanya’dan ayrılırken, MHP İlçe Başkanı Yüksel Kesen, "Bizleri birbirimize kırdırmak istiyorlar ancak bu olmayacak. Bunların Mudanya’da ne işleri var. Burada olaylara anında müdahale etmek için önlem alan emniyet teşkilatımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Yüksel Kesen, parti olarak gençlerin olayların içine çekilmesine asla izin vermeyeceklerini ve provokasyona gelmeyeceklerini söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    NİYE kabullenmiyorsunuz istedemediğiniz örgütün başını şuan sizin partinin yüzünden besleniyor milliyetcilermiş niye apo yakalandığında milliyetçik yapamadınız
    Cevapla
  • Fevzi 8 yıl önce Şikayet Et
    Aaaah devleti yönetmeye talip olanlara bakin.
    Cevapla
  • alaaddin 8 yıl önce Şikayet Et
    al birini vuuuuuuuur öbürüne.
    Cevapla
  • MEHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP, CHP nin kucağındayken pekte önemi yok bu bağrışmaların, Yerel seçimlerde Ankara başta olmak üzere( ANKARA da son seçimde %7 gibi bir oy almıştı MHP) MHP lilerin CHP ye nasıl oy verdiklerini gördü Millet.Boşuna bağrışıyorlar...
    Cevapla
  • MEHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    Seçimde birleşenlerin büroları yan yana olmalı,bu yüzden CHP ninde hemen bir tane açması lazım, hatta tek bir büroda 3 ayrı masa yeterli bence, fazla yer işgaline gerek yok,camları büyük olsun yeter, oda 3 parti afişinin asılabilmesi için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu