Amasya Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kuruldu

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Amasya Belediyesi bünyesinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü adı altında yeni bir birim oluşturduklarını söyledi.

Amasya Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kuruldu
Amasya Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Kuruldu
GİRİŞ 04.05.2015 11:15 GÜNCELLEME 04.05.2015 11:15

Mahalle muhtarları ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla Pirler Parkı'nda bir araya gelen Özdemir, nisan ayı belediye meclis toplantısında alınan kararla, Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün faaliyetlerine başladığını belirtti.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün kurulmasıyla mahallelerin sorunlarına daha kısa süre içerisinde müdahale ederek hizmet üreteceklerini belirten Özdemir, "Muhtarlık İşleri Müdürlüğü hizmetlerin daha hızlı yürütülmesi, eksikliklerin erken fark edilmesi ve kısa sürede çözüme kavuşturulması için muhtarlarla köprü vazifesi yapacak ve elimizden geldiğince taleplere cevap vermeye çalışılacaktır. Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzün hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Programa, AK Parti Amasya Milletvekilleri Naci Bostancı ve Avni Erdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıtır, AK Parti milletvekili adayları Said Yüce ve Hasan Ali Cesur, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi