Survivor All Star Pascal Nouma'dan şok iddia!

Survivor All Star’da konseye kalan ünlüler birbirine girdi. Pascal Nouma'nın iddiası ise konseyde bulunanları şok etti.

Survivor All Star Pascal Nouma'dan şok iddia!
Survivor All Star Pascal Nouma'dan şok iddia!
GİRİŞ 05.05.2015 09:05 GÜNCELLEME 05.05.2015 09:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Survivor All Star’da son haftalara doğru yaklaşırken gerilim ve heyecan artmaya devam ediyor. Son konseye Hakan ile Pascal arasında yaşanan tartışma damgasını vururken Pascal, Hakan’ın kendisine zenci yakıştırması yaptığını iddia etti. Pascal aynı zamanda Hakan ve Serenay’ın kendisine saygılı davranamdığını da belirti.

Konseyde Hakan'a 'Önce bana ve rengime saygı duyacaksın' diyen Pascal, bir olayda da Hakan'ın kağıtları yere attığını, kendisini uyarması üzerine Hakan'ın, "Acun'un parasını verdiği zenciler toplasın" cevabını verdiğini söyledi.

HAKAN BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

Pascal'ın suçlamaları karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Hakan ise zaman zaman ayağa kalkarak söylenenlere tepki gösterdi. Acun Ilıcalı'dan tartışmaya müdahale etmesini isteyen Hakan, Pascal'ın yalan söylediğini, aralarında söylendiği gibi bir diyalogun geçmediğini iddia etti.

KONSEYDEN ÇIKAN İLK İSİM HAKAN

Konsey sonrası yapılan oylamada 4 yarışmacının oyunu alan Hakan elenmeye aday ilk isim oldu.

YORUMLAR 1
  • Yücel Adakale 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu haftaki konseyde dedikoducu merve aydın ve dedikoducu anılın bizans oyunları ters tepti.bir erkek takıma hiçbir katkısı olmadığı halde merveye yanaşıp survivor da kalmağa çalışıyor ve takımın en iyisi hakanı saf dışı etmeğe çalışıyorlar.yazıklar olsun ama attıkları ok kendilerine geri döndü.akıllı olmazlarsa onlar kaybeder.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!