SÜ Beyşehir Ali Akkanat MYO'da mezuniyet heyecanı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu'nun 25. mezuniyet töreni yapıldı.

SÜ Beyşehir Ali Akkanat MYO'da mezuniyet heyecanı
SÜ Beyşehir Ali Akkanat MYO'da mezuniyet heyecanı
GİRİŞ 04.05.2015 14:29 GÜNCELLEME 04.05.2015 14:29

Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde yaklaşık 900 öğrenci kep giyerek mezun olmanın heyecanını yaşadı. Öğrencilere temsili diplomaları törene katılan ilçe protokolü ve akademisyenler tarafından verildi.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aziz Öztürk, burada yaptığı konşmada, çeyrek asırlık geçmişe sahip ve 2 bin öğrenciye verdiği eğitim ve öğretimle Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu’nun Türkiye’nin en büyük meslek yüksekokullarından birisi haline geldiğini söyledi.

Eğitim yılının son günlerinde buruk bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren Öztürk, "Mutluluğumuzun sebebi yaklaşık 900 gencimizi meslek elemanı olarak mezun etmekle ülkemizin turizmine, ticari hayatına ve çok sayıda sektöre kısacası ülkemizin aydınlık geleceğine güç kattığımıza olan inancımızdır. Bu mutluluğu buruk yaşamamızın sebebi ise aramızdan ayrılacak sevgili öğrencilerimizle yaşayacak olduğumuz ayrılıktır" dedi.

Konuşmanın ardından birincilere temsili diplomaları ve tarihi Taşköprü tablosu verildi. Öğrenciler diplomalarının ardından havaya attıkları kepleriyle mezuniyet heyecanı yaşadı. Programın sonunda katılımcılara mezuniyet pilavı ikram edildi.

Törene, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon ve ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, akademisyenler, kurum amirleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?