AK Parti Edirne Milletvekili adayı Emir, Ziraat Odası'nı ziyaret etti

AK Parti Edirne Milletvekili adayı Şemsettin Emir, Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

AK Parti Edirne Milletvekili adayı Emir, Ziraat Odası'nı ziyaret etti
AK Parti Edirne Milletvekili adayı Emir, Ziraat Odası'nı ziyaret etti
GİRİŞ 04.05.2015 14:45 GÜNCELLEME 04.05.2015 14:45

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, seçim çalışmaları kapsamında Edirne Ziraat Odası'nı ziyaret eden Emir, yaşanan su taşkınları sonrasında kumla dolan arazilerin temizlemesi için uğraş verdiğini söyledi.

"Milletin derdi benim derdimdir" diyen Emir, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ve Maliye bakanlıkları yetkilileriyle ile yaptığı görüşmelerin bir kaç gün içinde sonuçlanacağını belirtti. Arazilerde bulunan kumların temizlenmesi için 12 milyon liralık bir ödenek çıkarmanın uğraşını verdiklerini anlatan Emir, Edirne'de yaşanan her sorunun takipçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti. "Üretici kazanırsa Edirne, Edirne kazanırsa Türkiye kazanır" diyen Emir, Edirneliler için yarının bugünden iyi olacağını kaydetti.

Edirne Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yorulmaz, Ziraat Odası Başkanı Meclis Başkanı Erdal Akgün ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette çiftçi sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Yorulmaz, çeltik ekiminin yaklaştığı bir dönemde hala arazilerde bulunan kumların hala temizlenmemiş olmasının büyük bir sıkıntı yarattığına dikkat çekti. Yorulmaz, konu ile ilgilenen Emir'e teşekkür etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?