Zap Suyu'na yuvarlanan pikaptaki 5 kişinin kaybolması

Hakkari Valiliği:

Zap Suyu'na yuvarlanan pikaptaki 5 kişinin kaybolması
Zap Suyu'na yuvarlanan pikaptaki 5 kişinin kaybolması
GİRİŞ 04.05.2015 15:52 GÜNCELLEME 04.05.2015 15:52

Hakkari Valiliğinden, Zap Suyu'na yuvarlanan pikaptaki 5 kişinin bulunması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde Taşbaşı köyünden il merkezine giden Mecit Erçağ yönetimindeki aracın, Hakkari-Çukurca karayolunun 15. kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında Zap Suyu'na yuvarlandığı anımsatıldı.

Kazanın ardından çağrı merkezlerine düşen ihbarlarla İl Sağlık Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bölgeye intikal ettiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"7 kişilik AFAD arama kurtarma, sağlık ve jandarma ekipleri ile koordineli 06.55 itibarıyla aracın kaybolduğu bölgede arama kurtarma faaliyetine başlanmış olup, akabinde Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı su altı arama kurtarma timleri ve Van AFAD Müdürlüğünden 10 kişilik arama kurtarma ekibi, destek olarak istenmiştir. Bölgeye iş makineleri de ivedi yönlendirilmiştir.

Araçta olduğu düşünülen 5 kişinin bulunmasına yönelik arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam etmektedir."

Taşbaşı köyünden il merkezine taziye ziyaretine gidenleri taşıyan Mecit Erçağ yönetimindeki pikap, Hakkari-Çukurca karayolunun 15. kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında Zap Suyu'na yuvarlanmış, akıntıya kapılan araçta kaybolan sürücü, Kerim Duman, Ali ve eşi Fevziye Dayan ile Hamit Aras'ın bulunması için çalışma başlatılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!