İl Özel İdaresi çalışanları, sağlık kontrolünden geçti

Sivas İl Özel İdaresi çalışanları sağlık kontrolünden geçti.

İl Özel İdaresi çalışanları, sağlık kontrolünden geçti
İl Özel İdaresi çalışanları, sağlık kontrolünden geçti
GİRİŞ 04.05.2015 16:02 GÜNCELLEME 04.05.2015 16:02

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, personelin daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde çalışması için kurum çalışanları sağlık kontrolünden geçirildi. İl Özel İdaresi işyeri hekimince fiziki muayeneleri gerçekleştirilen personelin odiometri, solunum fonksiyon testi, tam idrar, akciğer grafiği, biyokimya ve hemogram tetkikleri yapıldı.

Personelin periyodik muayeneleri ise Sivas Numune Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Tüm personelin katıldığı kontrolde, tetkik sonuçları işyeri hekimince değerlendirilerek arşivlendi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, kurumlarının İş Sağlığı ve Güvenliğiyle ilgili vereceği eğitimler ve çalışmalarla diğer kurumlara örnek olacağını belirtti.

İş Sağlığı ve Güvenliği Otomasyon Sistemini kurmak için Bilgi İşlem Müdürlüğünün çalışma başlattığını aktaran Ayhan, "Otomasyon sisteminin devreye girmesiyle bu alandaki hizmetlerin bütün aşamalarını bilgisayar üzerinden takip edeceğiz. Yapılan çalışma kayıtlarının 15 yıl arşivlenmesini sağlayacak bir sistem geliştiriyoruz. Verdiğimiz eğitimlerle personellerimize İş Sağlığı ve Güvenliğinin kültürünü oluşturduk. Artık tüm personelimizin düzenli olarak muayene, tetkik ve tahlilleri yapılacak. Bu eğitim ve kontrollere personellerimizin ilgi ve alakaları bizleri mutlu etmiştir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş