Böcek davasında flaş gelişme

Erdoğan'ın ofisine "böcek" olarak adlandırılan dinleme cihazı konulmasıyla ilgili 13 kişinin yargılandığı davanın 5'inci duruşması yapıldı.

Böcek davasında flaş gelişme
Böcek davasında flaş gelişme
GİRİŞ 04.05.2015 16:51 GÜNCELLEME 05.05.2015 08:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine "böcek" olarak adlandırılan dinleme cihazı konulmasıyla ilgili 13 kişinin yargılandığı davada Romanya'da yakalandıktan sonra Türkiye'ye getirilen eski emniyet mensupları Zavar ve Usta, suçlamaları reddetti.

Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya, duruşmanın ardından gazetecilere, "Sayın Cumhurbaşkanı, 'Suç işlemediğine kanaat getirdiyseniz, Seyit Saydam ve Hurşit Gölbaşı hakkındaki şikayetlerden vazgeçebilirsiniz' dedi. Bunu, sonraki celsede belirteceğiz" dedi.

O İSİMLER DE DURUŞMA SALONUNDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine "böcek" olarak adlandırılan dinleme cihazı konulmasıyla ilgili 13 kişinin yargılandığı davanın 5. duruşması yapıldı. Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Sedat Zavar ve İlker Usta, bazı tutuksuz sanıklar ve avukatları, müşteki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatları ile müşteki Başbakanlığın avukatı katıldı..

ERDOĞAN'IN AVUKATI: ERDOĞAN ŞİKAYETLERDEN VAZGEÇEBİLİRSİNİZ DEDİ 

Bu arada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Özkaya, duruşmanın ardından gazetecilere, "Sayın Cumhurbaşkanı, 'Suç işlemediğine kanaat getirdiyseniz, Seyit Saydam ve Hurşit Gölbaşı hakkındaki şikayetlerden vazgeçebilirsiniz' dedi. Bunu, sonraki celsede belirteceğiz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!