MATSO’da mücevher danışmanları sertifikalarını aldı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi tarafından 2014 yılı Aralık ayında düzenlenen Mücevher Danışmanlığı Eğitimini başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi.

MATSO’da mücevher danışmanları sertifikalarını aldı
MATSO’da mücevher danışmanları sertifikalarını aldı
GİRİŞ 04.05.2015 16:54 GÜNCELLEME 04.05.2015 16:54

MATSO Meclis Salonunda gerçekleşen törene MATSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Ergen, 5. Komite Başkanı Ertan Akgün, Eğitim Geliştirme ve Uygulama uzmanı Eser Kurt ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Ergen, kuyumculara başarılı bir turizm sezonu dileyerek, verilen sertifikaların uluslararası geçerliliği olduğunu söyledi.

Eğitimlerde üyelerin bilgilerini güncelleyerek ileri satış teknikleri ve pırlanta sunumu ile ilgili bilgiler öğrendiğini kaydeden Ergen, bu tür eğitimlerin ileri seviyelerde alınması gerektiğine işaret etti.

İlçenin tamamını kapsayan Manavgat Kuyumcular, Gümüşçüler Saatçiler Derneği kurduklarını anlatan Ergen, şöyle konuştu:

"Manavgat Kaymakamlığı dernekler masasına müracaat ettik onaylanmasını bekliyoruz. Onaylanmasının ardından sektördeki herkesi ziyaret edeceğiz. Büyükşehir yasasından önce ilçe merkezi ve Side'de kuyumcular derneği vardı. Kurduğumuz yeni dernekle ilçemizdeki kuyumcu, gümüşçü ve saatçileri tek çatı altında toplamayı hedefliyoruz. Ortak hareket etmek için çaba göstereceğiz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı