Genel seçimlere doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün, Sinanpaşa ilçesini ziyaret etti.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 04.05.2015 18:01 GÜNCELLEME 04.05.2015 18:01

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Ürün, ilçeye Düzağaç beldesini ziyaret etti.

Pazar yerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Ürün, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana millette hizmet etmeyi hedef seçtiğini ve yaptığı her hizmetten dolayı iftihar edilen bir parti olduğunu söyledi.

Seçimlere girerken hizmet konusunda halkın kendilerinden hiçbir tereddüdü olmadığını ifade eden Ürün, "Ulaşım, sağlık, savunma, bayındırlık hizmetleri ve kurum kurum saysak sıkıntı yok. Biz bu seçimde başka birşeyin seçimini yapacağız" diye konuştu.

Genel seçimlerde AK Parti’yi desteklemek suretiyle hizmetin seçilmiş olacağını dile getiren Ürün, "Hizmet odaklı bir siyasi organizasyonu ve onların kadrolarını desteklemiş olacağız. Artı AK Partiyi seçmekle geleceğimizde çok büyük bir atılıma destek vermiş olacağız. Bu nasıl olacak 3 Kasım 2002 seçimlerinden bugüne hükümette olan AK Parti sürekli milletimizin talepleri doğrultusunda hem kendi programını geliştirmiştir, hemde kadrolarını değiştirmiştir" ifadelerini kullandı.

Ürün, siyasi partiler için iki önemli hususun olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bir program diğeri kadrodur. Program dediğimiz şey; seçim beyannamesi olarak belirlediğimiz televizyonlardan açıkladığımız ve iktidar olduğumuz zaman bu ülkeye dair nasıl yöneteceğimizi belirlediğimiz yazılı belgedir. Bu belgeyi 15 Nisan’da bütün Türkiye’ye Ankara Arena Stadında Başbakanımız açıkladı. O gün bu seçim programını açıklarken, ikinci unsur olan kadroları açıkladık. AK Parti Genel Başkanı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, 550 milletvekili adayını çağırarak hepsini bütün kamuoyuna açıkladı. Afyonkarahisar için o genel seçim beyannamesinin içinde ana hatları geçen bir sürü uygulama var. Bizim en büyük hedefimiz ekonomi ve istikrarda büyümenin devam ederek milli gelir seviyesinin kişi 25 bin dolara çıkmasıdır. Bu hedefe adım adım ilerliyoruz. 12 yılda 10 bin dolara çıktık. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde 25 bin dolara çıkmamız gerekiyor kişi başına."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu